Ledigt jobb

Audionom till Hörselhabiliteringen i Halland, placering Halmstad

Sista ansökningsdag: 26 september Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Hörselhabiliteringen är en länsövergripande specialistverksamhet som arbetar med grundläggande hörselrehabilitering/habilitering för barn och ungdomar mellan 0-20 år. Vi arbetar därtill med fördjupad hörselrehabilitering/habilitering för personer med hörselnedsättning i alla åldrar. Vi har två mottagningar, en i Halmstad och en i Kungsbacka samt två team, ett barn- och ungdomsteam och ett vuxenteam. Teamen består i dagsläget av specialpedagog, kurator, audionom, logoped, läkare, psykolog, teckenspråkslärare, medicinsk sekreterare, hörseltekniker/ingenjör och avdelningschef. En av våra målsättningar är att barn som har hörselnedsättning ska få en bra övergång till vardagen som vuxen med hörselnedsättning. Vi lägger stort fokus på lika vård i länet för vår målgrupp.

Arbetsbeskrivning

Vi utökar vårt team! Här får du som audionom nu möjligheten att forma en ny tjänst i Halmstad tillsammans med oss.

Du kommer att vara en av två audionomer som arbetar med den utvidgade rehabiliteringen/habiliteringen för vuxna patienter med hörselnedsättning i Halland. Du kommer därtill att arbeta med den grundläggande och den utvidgade rehabiliteringen/habiliteringen för ungdomar i södra Halland. Som audionom på hörselhabiliteringen kommer du att arbeta med bland annat hjälpmedelshantering, tinnitusrehabilitering samt kartläggning och rehabilitering vid grav hörselnedsättning och dövblindhet.

Med våra ungdomar mellan ca 16-20 år kommer du även att arbeta med hörseldiagnostik, utprovning och förskrivning av hörseltekniska hjälpmedel. Våra insatser sker både individuellt och i grupp.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad audionom. Körkort är en förutsättning. Du har god datorvana och goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av fördjupad hörselrehabiltering/habilitering och/eller kunskap om tinnitus och CI-processen.

Du är en pedagogisk person som är professionell i din yrkesutövning. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. För att trivas hos oss är det viktigt att du vill delta i det dagliga teamarbetet och vara med att skapa en arbetsmiljö där vi inspirerar och inkluderar varandra. Du behöver ha ett driv och en vilja att skapa välfungerande arbetssätt med patienten i fokus. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 26 september. Referensnummer ADH 84/18.

Övrigt

Om du blir aktuell för intervju planerar vi att hålla intervjuer i Halmstad den 10/10.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Lovisa Månsson, Avdelningschef

Telefon: 035-14 61 25

Karin Aldenbrand, Audionom Vuxenteam

Telefon: 010-456 31 94

Katarina Bonfré, Saco

Telefon: 0340-48 16 56