Ledigt jobb

Distriktsläkare/Läkare till Vårdcentralen Åsa

Sista ansökningsdag: 28 februari Ansök nu

Är du en driven och utvecklingsorienterad person? Söker du en arbetsplats där du får möjlighet att påverka såväl din egen utveckling som arbetsuppgifterna? Då kan Vårdcentralen Åsa vara en arbetsplats för dig!

Vårdcentralen Åsa är en trivsam och väletablerad vårdcentral, belägen mitt i en växande ort, med havet som närmsta granne. Det finns goda möjligheter att pendla tack vare Åsa Station. Åsa är en inflyttningsort och idag har vi ca 9 700 listade patienter. Vi har ett komplett allmänmedicinskt utbud och ett välfungerande rehabteam. På vårdcentralen finns förutom läkar- och distriktssköterskemottagning även BVC och en välutrustad avdelning för arbetsterapi och fysioterapi. Vi har psykolog- och kuratorsmottagning.

Vi söker nu en distriktsläkare som vill vara med och bidra med sin kunskap och kompetens till vår verksamhet! Du kommer mötas av en trevlig arbetsgrupp som har goda samarbeten och nära till skratt.

Arbetsbeskrivning

Som distriktsläkare på Vårdcentralen Åsa har du en variation av arbetsuppgifter där du har stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Vi erbjuder ett omväxlande arbete på en väl fungerande vårdcentral, dina blivande kollegor har hög kompetens och ett stort engagemang. Vi jobbar teambaserat så att rätt händer gör rätt saker!

Möjligheter till fortbildning på hos oss är goda.

Arbetstid: Dagtid vardagar samt beredskapsjour i hemmet ca 1 ggr/månad.

Kvalifikationer

Du är specialist i allmänmedicin alternativt legitimerad läkare. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete på vårdcentral. Du har en god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska. Körkort B krävs för tjänsten.

Vi värdesätter egenskaper såsom initiativförmåga, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 februari. Referensnummer A848845.

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande intervjuer så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna vårdcentralerna, Folktandvården, en Palliativ vårdavdelning och våra särskilda uppdrag; TILMA-läkemedelsberoende, Barn och ungas psykiska hälsa samt Sprututbyte. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård till invånarna. För Vårdcentralen Halland är det hälsofrämjande och patientnära arbetet i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att möta våra invånares behov. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Therese Theander , Vårdcentralen Åsa

Telefon: 0766-10 69 87

Kristian Brandt, Hallands Läkarförening

E-post: Kristian.brandt@regionhalland.se