Ledigt jobb

Är du vår nya Sjuksköterska på Allergimottagningen i Kungsbacka?

Sista ansökningsdag: 3 februari Ansök nu

Söker du ett roligt och självständigt arbete där du får möjlighet att driva din egen sjuksköterskemottagning? Då är rollen hos oss på Allergimottagningen i Kungsbacka något för dig!

Inom Medicinmottagningen i Kungsbacka bedrivs idag specialistmottagningar inom allergologi, lungmedicin, kardiologi, diabetes, endokrinologi, hematologi, neurologi, gastroenterologi. Till mottagningen hör också en dagsjukvårdsavdelning samt AK-mottagning. Vår verksamhet har ett starkt fokus på högkvalitativ specialistvård med hög tillgänglighet och kontinuitet.

På allergimottagningen bedrivs högspecialiserad vård med flera profilområden. Vi utreder och behandlar astma, allergier och annan överkänslighet som inte kan utredas och behandlas på vårdcentral.

Som sjuksköterska hos oss kommer du mötas av en härlig arbetsgrupp som stöttar varandra i det dagliga arbetet. Vi har roligt på jobbet och hoppas du vill bli en del av vårt gäng!

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska på Allergimottagningen driver du din egen sjuksköterskemottagning. I arbetsuppgifterna ingår att förbereda patienter inför läkarbesök med olika undersökningar såsom spirometri och pricktest. På mottagningen bedrivs även allergivaccinationsmottagning.

Du kommer att arbeta i ett nära team med läkare och din sjuksköterskekollega. Hos oss blir du en del av vårt team bestående av olika professioner. Vi erbjuder dig ett utvecklande och varierande arbete i en grupp med hög kompetens och god laganda.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad sjuksköterska med astma/KOL utbildning, helst med vana från mottagnings- och avdelningsarbete. Erfarenhet av tidigare arbete med tex pricktest och provokationer är meriterande.

Du trivs i din yrkesroll, känner ett stort engagemang i mötet med människor och har lätt att samarbeta, är lyhörd för kollegor, patienter och samarbetspartners.
Du sätter patientens bästa i fokus, är flexibel, strukturerad, ansvarstagande och har god förmåga att prioritera och planera ditt arbete. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 3 februari. Referensnummer HS 356/18.

Övrigt

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Carina Larsson

Telefon: 0300-56 50 00 (vxl)

Lena Johansson, Avdelningschef Medicinmottagningen Kungsbacka

Telefon: 0725-765406