Ledigt jobb

Sjuksköterska till Akutmottagningen, Hallands sjukhus Varberg

Sista ansökningsdag: 17 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

På Akutmottagningen arbetar 120 engagerade medarbetare som erbjuder en kvalitativ och professionell vård. Vi arbetar med det viktigaste vi vet, att bidra till att våra patienter får de allra bästa förutsättningarna och en omvårdnad som alltid utgår ifrån våra patienters behov. Vi har ca 38 000 besök per år vilket ställer höga krav på våra processer och vi arbetar kontinuerligt med att utveckla dessa. Till akutmottagningen hör också en AVA med 8 platser för max 24 timmars vård.

Från och med i höst har vi en ny arbetstidsmodell på akutmottagningarna på Hallands sjukhus Halmstad och Varberg. Modellen som är framtagen tillsammans med Vårdförbundet innebär att sjuksköterskor på akutmottagningarna under nio månader om året arbetar 32 timmar per vecka. De tre sommarmånaderna är arbetstiden 40 timmar per vecka för dag- och kvällsarbete och 36 timmar per vecka för dem som rotations arbetar. Modellen kommer att utvärderas efter två år.

Den minskade veckoarbetstiden ger dig som sjuksköterska mer ledig tid för återhämtning och reflektion, vilket ger förutsättningar för en hållbar arbetsmiljö.

Arbetsbeskrivning

Vill du utvecklas tillsammans med ett arbetslag med mångårig erfarenhet av akutsjukvård? Hos oss på Akutmottagningen i Varberg erbjuds du möjlighet till utveckling, nya utmaningar och ett gott kamratskap. Här finns tillfälle att växa inom dina kunskaper i medicin, kirurgi, ortopedi och urologi, samtidigt som du får ta del av kontinuerlig internutbildning och uppdatering inom vårt verksamhetsområde.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av akutsjukvård.

För att trivas hos oss behöver du ett gediget engagemang och intresse för ditt yrke samt en vilja att fortlöpande utvecklas i din kompetens. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillsvidareanställning samt vikariat t.o.m. 2019-12-31. Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 17 februari. Referensnummer A847694.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Harriet Larsson , Avdelningschef

Telefon: 0340-48 13 32

Catarina Svensson , Tf. Avdelningschef

Telefon: 0340-48 11 02

Kerstin Pettersson, Vårdförbundet

Telefon: 0340-48 13 80