Ledigt jobb

Sektionsledare till Nuklearmedicinska avdelningen, Halmstad

Sista ansökningsdag: 19 december Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Den nuvarande sektionsledaren på nuklearmedicin i Röntgen Halland går i pension i vår och vi söker nu dig som är intresserad av sektionsledararbete. Vi erbjuder en avdelning med nya gammakameror som kommer att installeras inom kort.

Arbetsbeskrivning

Nuklearmedicinska sektionen erbjuder ett omväxlande och självständigt arbete i en liten arbetsgrupp där vi samarbetar med flera yrkesgrupper och enheter inom Hallands sjukhus. Nuklearmedicin är länsövergripande och har ett brett utbud av undersökningar och behandlingar.

Våra två gammakameror kommer att bytas ut mot nya inom ett par månader. Tjänsten är förlagd till Halmstad

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad röntgensjuksköterska, onkologisjuksköterska, biomedicinsk analytiker alternativt allmänsjuksköterska och som har tidigare erfarenhet av att arbeta med nuklearmedicinska undersökningar. Du bör ha goda kunskaper inom området samt vilja utveckla, utbilda och entusiasmera dina kollegor.

Vi värdesätter personliga egenskaper som god samarbetsförmåga. Ett flexibelt förhållningssätt och en positiv attityd. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift krävs.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen in med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Dagtid måndag-fredag
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 19 december. Referensnummer ADH 110/18.

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande intervjuer så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Ann-Charlott Prediger, Avdelningschef, Röntgen Halmstad

Telefon: 035-13 13 14

Stela Pehar, Vårdförbundet

Telefon: 035-13 13 01