Ledigt jobb

Medarbetare till öppenvårdens DBT-team för norra Halland

Sista ansökningsdag: 1 oktober Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Vuxenpsykiatriska mottagningen Varberg har ett upptagningsområde på ca 63 000 invånare och ansvarar för vård av patienter i specialistpsykiatrins målgrupp. Hos oss arbetar ca 40 personer: läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, arbetsterapeut och medicinsk sekreterare. Arbetet bedrivs i tvärprofessionella team och ofta i samverkan med vårdgrannar. DBT och besläktade metoder erbjuds med två team som plattform: Ett i Varberg och ett i Halmstad.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder nu en möjlighet för rätt person att arbeta i vårt DBT-team för norra Halland. Teamet är placerad på öppenvårdsmottagnigen i Varberg och tar emot patienter från Falkenberg, Varberg och Kungsbacka. Teamet visar goda resultat och är väl integrerat i övriga mottagningen. Arbetsgemenskapen i teamet präglas av nytänkande, ambition och ett starkt patientfokus. Du kommer även att tillhöra ett av våra tvärprofessionella allmänpsykiatriska team.

Arbetsuppgifterna består av samtalsbehandling, gruppbehandling och psykopedagogiska interventioner. Vi erbjuder dig goda villkor, rimlig arbetsbelastning, bra utvecklingsmöjligheter och en utvecklingsorienterad, god arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har KBT steg 1. Utbildning i Dialektisk beteendeterapi (DBT) och erfarenhet av DBT-behandling är önskvärt, men vi tar gärna emot sökande som har erfarenhet av patientgruppen och som vill utbilda sig vidare inom DBT. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga liksom god förmåga att arbeta såväl självständigt som i team.

B-körkort erfordras.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 1 oktober. Referensnummer PSH 102/18.

Övrigt

Denna rekrytering utgår från ett löpande urval och kandidater kan komma att kallas på intervju redan innan sista ansökningsdag.

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Aslak Iversen, Verksamhetschef

Telefon: 073- 057 24 45

Carina Hansson Zander , Vårdförbundet

Telefon: Växel 035-13 10 00

Mikael Rönnlund, Saco

Telefon: 035-13 47 14

Linda Hedberg , Avdelningschef

Telefon: 0340-48 24 09

Henrik Johansson , Psykolog

Telefon: 0340-48 24 05

Jonas Elmblad , Kommunal

Telefon: 035-13 13 37