Ledigt jobb

Fysioterapeut/Sjukgymnast till Vårdcentralen Fjärås

Sista ansökningsdag: 31 mars Ansök nu

Vårdcentralen Fjärås är en välfungerande offentligt driven vårdcentral belägen i hjärtat av Fjärås. Vi är en trivsam arbetsplats med härligt gott gäng som ansvarar för strax över 7000 listade patienter. Här finns allt under samma tak: Läkarmottagning, sjuksköterskemottagning, laboratorium, distriktssköterskemottagning, BVC, psykolog, kurator, arbetsterapeut, sjukgymnastik etc.

Vi på vårdcentralen Fjärås arbetar aktivt tillsammans med ständigt förbättringsarbete och delaktighet. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära teamarbete mellan alla yrkesgrupperna för att på bästa sätt hjälpa våra patienter och få den goda arbetsglädjen.

Nu söker vi en fysioterapeut/sjukgymnast som vill bidra med sin kunskap och kompetens till vårt team. Välkommen till oss!

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna innebär självständig patientbehandling, gruppbehandling samt telefonrådgivning. Som fysioterapeut på vårdcentral arbetar man i ett nära samarbete med övriga vårdgivare på vårdcentralen och i rehabteam.

Vårdcentralen driver sedan hösten 2016 ett projekt där fysioterapeut/sjukgymnast på delegation självständigt skriver remisser till slätröntgen och ortopeden. Projektet håller på att utvärderas för att så småningom implementeras till alla fysioterapeuter/sjukgymnaster på vårdcentralsnivå i hela Region Halland.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete inom primärvård och gärna vidareutbildning inom Basal Kroppskännedom, McKenzie, Funktionell Manuell Terapi eller liknande. Du är van vid att arbeta såväl självständigt som i team. Du bidrar med flexibilitet, ansvarstagande och gott humör på din arbetsplats. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 mars. Referensnummer A858747.

Övrigt

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Camilla Andersson, Verksamhetschef

Telefon: 073-142 70 04

Cecilia Söderholm , Saco

Telefon: 0300-56 52 50