Ledigt jobb

Rättare/Instruktör till Munkagårdsgymnasiet, Tvååker

Sista ansökningsdag: 23 december Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Munkagårdsgymnasiet är en gymnasieskola som erbjuder Naturbruksprogrammet med fyra inriktningar: djur, lantbruk, skog och trädgård. Vi har även yrkesintroduktion och programinriktat individuellt val inom Naturbruksprogrammet. Spår 1 och 2 är Naturbruksprogrammet för elever som har en diagnos inom NPF. Till skolan hör även ett internat där ca 180 av våra 280 elever bor. Totalt är vi ca 100 personal, så skolan är en liten mindre familjär arbetsplats.

Arbetsbeskrivning

Hos oss kommer du tillsammans med gårdsmästare ansvara för skolans växtodling. Du är också delaktig i och planerar det dagliga arbetet med elever tillsammans med driftspersonal och lärare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom naturbruk eller likvärdig utbildning. Vidare har du praktisk erfarenhet av lantbruksarbete, växtodling och maskinkörning. Som person har du en genuint intresse av att arbeta med elever och har en god pedagogisk förmåga samt har lätt för att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 23 december. Referensnummer KS 19/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Håkan Bjärhov, Gårdsmästare

Telefon: 0722-42 22 71

Facklig företrädare nås via växel , Kommunal

Telefon: 0340-48 10 00 (vxl)