Ledigt jobb

Psykolog inrikt. kliniskt arbete inom somatisk specialistsjukvård, Varberg

Sista ansökningsdag: 31 januari Ansök nu

Söker du ett arbete med utmaningar och variation? Gillar du att arbeta både självständigt och i team med andra professioner? Vi erbjuder ett kreativt arbete i sjukhusmiljö!

Som psykolog på vår Psykologmottagning får du uppdrag från alla sjukhusets avdelningar och mottagningar. Vi möter människor med svåra och kroniska sjukdomar samt förvärvade hjärnskador. I vårt dagliga arbete använder vi vår kunskap om psykologiska sammanhang och erbjuder vår kompetens så att patienter och deras närstående kan må och fungera så bra som möjligt, trots sjukdomar, funktionsnedsättningar och svåra livskriser som kan uppstå när man drabbas av ohälsa. Detta genom bedömning, utredning, stöd och behandling, utbildning och konsultation till övrig vårdpersonal.

Vi är sammantaget tolv psykologer inom Rehabiliteringskliniken som är en resurs för hela Halland. Du kommer att ingå i vår psykologgrupp på fyra psykologer i Varberg.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en Psykolog med inriktning kliniskt arbete inom somatisk specialistsjukvård till vuxna.

Det kliniska arbetet är både inom sluten- och öppenvården med patienter som ibland insjuknat hastigt, lever med kronisk sjukdom eller är i palliativ fas. Arbetet sker både självständigt och i team på bla medicin-, kirurg, och kvinnokliniken samt inom palliativa teamet.

Möjlighet till handledning finns.

Kvalifikationer

Du är legitimerad psykolog, gärna med tidigare erfarenhet av arbete inom den somatiska hälso-och sjukvården.

Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och fäster därför stor vikt vid personliga egenskaper som flexibilitet, empati och god samarbetsförmåga. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen in med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 75 % med möjlighet till utökning
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 januari. Referensnummer HS 2/19.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare med över 7900 medarbetar inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård, och främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord vi vill ska prägla alla som arbetar i regionen. tillväxt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Kristina Privér, Avdelningschef

Telefon: 0733-06 00 59

Angelica Spaak, Psykologförbundet

Telefon: 0340-48 21 97