Ledigt jobb

Psykolog sökes till Vuxenhabiliteringen i Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 31 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision Bästa livsplatsen verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Habiliteringen i Kungsbacka består av tre team som ger habiliterande insatser till barn, unga och vuxna med olika former av funktionsnedsättningar. Här finns stor samlad erfarenhet, stort engagemang och vilja till ständig utveckling. Då vår psykolog i vuxenteamet går vidare i sitt yrkesliv söker vi en ny medarbetare som vill bli en del av vår trevliga arbetsplats.

Arbetsbeskrivning

Som psykolog inom vuxenhabiliteringen ingår du i team tillsammans med arbetsterapeut, kurator, logoped, sjukgymnast och sjuksköterska. Du ansvarar för det psykologiska utrednings- och behandlingsarbetet för vuxna med olika typer av funktionsnedsättningar och bidrar med det psykologiska perspektivet i teamet. Du arbetar även med teamgemensamma arbetsuppgifter som gruppverksamhet, habiliteringsplaner, samverkan med mera. Tillsammans med övriga psykologer på arbetsplatsen och i regionen arbetar du med metodutveckling inom det egna kompetensområdet. Arbetet bjuder på stor variation och sker både på mottagningen och i patientens vardagsmiljö.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog, gärna med erfarenhet av habiliteringens målgrupp och med kunskaper i neuropsykologisk utredning.

Då vi arbetar i team är det viktigt med god samarbetsförmåga med såväl teamkollegor, patientens nätverk som med samverkanspartners. Du är initiativtagande och agerar med självförtroende, såväl i ditt självständiga arbete som i teamarbetet. Vidare är du bra på att motivera andra samt ge råd, stöd och skapa möjligheter till utveckling. Du är öppen för att lära nytt och bidrar i teamet med dina kunskaper. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 mars. Referensnummer A858739.

Övrigt

Vi läser inkomna ansökningar löpande under ansökningstiden.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Margareta Niklasson, Avdelningschef

Telefon: 0300-56 51 17

Mobil: 070-432 40 10

Emma Cederlund, Psykolog

Telefon: 0300-56 52 11

Julia Wramling, Saco

Telefon: 0340-48 15 68