Ledigt jobb

IT-samordnare/medicinsk sekreterare sökes till Specialisttandvården

Sista ansökningsdag: 28 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Specialisttandvården är en del av Område 2 inom Hallands Sjukhus. Vi är 80 medarbetare som tillsammans bedriver vård inom tandvårdens samtliga specialistgrenar. Verksamheten har två kliniker som finns på sjukhuset i Halmstad och i Varberg. Förutom specialisttandvård är forskning och utbildning viktiga delar av vår verksamhet.

Nu söker vi en IT-samordnare/medicinsk sekreterare med placering i Halmstad.

Arbetsbeskrivning

Som IT-samordnare kommer du att ta emot och sprida IT-relaterad information, samordna IT-frågor och vara en länk mellan IT-enheten och kliniken samt vara supportansvarig. Du kommer också att arbeta aktivt med att utveckla arbetssätt och metoder relaterade till IT-system. Vår bedömning är att i perioder kommer IT-rollen vara den som får störst utrymme, t ex vid införande av web-tidbok och utveckling av e-hälsotjänster.

I rollen som medicinsk sekreterare ingår du i specialisttandvårdens administrativa stöd och arbetar i de flesta system som förekommer i verksamheten. Detta för att upprätthålla kunskaper och ha förståelse för frågor och utvecklingsbehov.

Kvalifikationer

Vi söker dig med vårddokumentationsutbildning/medicinsk sekreterare. Vi förutsätter att du har goda kunskaper inom IT-området samt erfarenhet av IT-baserade system inom vårdsektorn. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Som person är du serviceinriktad och initiativtagande. Du arbetar bra tillsammans med andra och är lyhörd för medarbetarnas behov av stöd i IT-frågor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 februari. Referensnummer A849181.

Övrigt

Vi planerar att hålla intervjuer tisdag 5/3 under eftermiddagen samt fredag 8/3 under eftermiddagen. Lägg gärna dessa datum på minne redan nu.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Inger Jönsson, Avdelningschef

Telefon: 035-13 40 82

Carina Broman, Vision

Telefon: 035-134001