Ledigt jobb

Vill du ta dig an ett projekt och utveckla vår nya mottagning i Spenshult?

Sista ansökningsdag: 18 november Ansök nu

Är du en driven person som vill ta dig an ett spännande projekt på en nystartad mottagning? Vi söker nu dig som vill göra skillnad och arbeta med vår nya distriktssköterskemottagning på asylboendet Spenshult.

Distriktssköterskemottagning på asylboendet Spenshult tillhör organisatoriskt Vårdcentralen Oskarström.

Vårdcentralen Oskarström är en trivsam vårdcentral med ca 5 200 listade patienter. Verksamheten är förlagd i nyrenoverade lokaler en bit utanför Halmstad. Vårdcentralen består av läkar- och distriktssköterskemottagning, labb, sjukgymnastik, arbetsterapi, psykolog, kurator, BVC, specialistmottagningar för astma/KOL och diabetes. Viktigt för oss är att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus, respekt för individen och ett bra samarbete mellan professionerna.

Vår personalgrupp är ett gott gäng, som är vana vid att arbeta i team. Vi är en arbetsgrupp som arbetar aktivt med förbättringsarbete enligt Lean. Vi lägger stor fokus på samarbete, teamkänsla och försöker ständigt vara nytänkande i det vi företar oss i. Vi tar väl hand om varandra och vi tycker också det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför vår verksamhet nya idéer, så att vi kan utveckla verksamheten och göra den ännu bättre.

Vi söker nu en distriktssköterska eller sjuksköterska med likvärdig kompetens som vill ta sig an vårt nya spännande projekt och leda arbetet framåt. Låter det som något för dig?

Passa på att skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är mottagningsarbete för boende på asylboendet Spenshult. Mottagningsarbetet innebär trigering till rätt vårdnivå och samverkan med andra instanser. Uppdraget är också att skapa rutiner och utveckla mottagningen. Även andra arbetsuppgifter såsom telefonrådgivning, tidsbokning, bedömning etc. förekommer.

Vi erbjuder en projektanställning på 40% från 2019-01-01 tom. 2019-12-31. Det finns möjlighet till förlängning av projektet.

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad distriktssköterska, gärna med några års erfarenhet.

För denna tjänst söker vi någon som tycker att det är stimulerande att arbeta med denna patientgrupp och att utveckla en nystartad mottagning. Det är viktigt att kunna samverka med andra instanser, vara flexibel och lösningsinriktad. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. Projektet är på 40%. Från 2019-01-01 tom. 2019-12-31
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 18 november. Referensnummer NSVH 215/18.

Övrigt

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden så skicka gärna in din ansökan i god tid.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Maria Ek, Verksamhetschef Oskarström

Telefon: 073-143 20 98

Maria Björk, Vårdförbundet

Telefon: 0300-56 92 53

Camilla Kristensson, Asylsamordnare

Telefon: 035-146202