Ledigt jobb

Transportör till akutmottagningen Halmstad

Sista ansökningsdag: 30 september Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Akutmottagningen är en dygnet-runt-öppen mottagning för akut sjuka och skadade patienter. Vi har ca 45 000 besök/år fördelat på medicin, kirurgi, ortopedi, urologi, gynekologi, infektion, öron/näsa/hals och ögon. Vi är drygt 90 medarbetare fördelade på sjuksköterskor, undersköterskor samt transportörer. På enheten arbetar även medicinska sekreterare samt läkare från alla specialiteter.

Arbetsbeskrivning

Som transportör hos oss kommer att transportera patienter från akutmottagningen till röntgen, mottagningar och vårdavdelningar samt utföra andra förekommande arbetsuppgifter på akutmottagningen. I arbetsuppgifterna ingår även att transportera avlidna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som lägst har en gymnasieutbildning. Du har goda kunskaper i det svenska språket och är van vid att använda dator som verktyg i dit arbete. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från vården.

Transportör är ett serviceyrke där det krävs att man har en stor social kompetens då man möter människor i olika livssituationer. Vidare är det viktigt att du är ordningsam, flexibel och uppskattar att arbeta i en händelserik miljö. Arbetet är bitvis fysiskt ansträngande, så god fysik är en fördel. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Dag/kväll/helg
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 30 september. Referensnummer HS 242/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Carina Månsson, Avdelningschef

Telefon: 035-174587

Fackliga representanter nås via sjukhusets växel , Vision

Telefon: 0340-48 10 00