Ledigt jobb

Specialist Biomedicinsk analytiker, Avd. för Transfusionsmedicin, Halmstad

Sista ansökningsdag: 6 januari 2019 Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Klinisk kemi och transfusionsmedicin i Halland ingår i Medicinsk diagnostik Halland. Vi har verksamhet vid sjukhusen i Halmstad, Varberg, Kungsbacka och Falkenberg.
Vår verksamhet är i ständig utveckling och bedrivs i moderna lokaler.

Arbetsbeskrivning

BMA-gruppen består av 14 BMA och det kliniska arbetet bygger på att man har en god insikt om sin del i den totala processen och att man tycker om att samarbeta, både inom gruppen men även med andra yrkeskategorier.

Vid avdelningen för transfusionsmedicin arbetar vi med givarrekrytering, blodtappning, komponentframställning samt blodgruppsserologiska analyser och undersökningar. Som Specialist biomedicinsk analytiker svarar du för den serologiska delen av transfusionsmedicin. Placering är vid transfusionsmedicin Hallands sjukhus Halmstad.
Tjänsten på transfusionsmedicin Halmstad kan innebära kvälls- och helgarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. biomedicinsk analytiker och som har god dokumenterad erfarenhet inom blodgruppsserologi. Du har stor förståelse för kundens behov och ett intresse av att hela tiden förbättra kvaliteten på vårt arbete. Du jobbar strukturerat och har lätt att förstå och ta till dig medicinska nyheter och nya arbetssätt. Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav.

Vår verksamhet är under kontinuerlig utveckling och vi arbetar fortlöpande med förbättringar, gärna i projektform enligt LEAN-filosofin. Det är därför viktigt att du är öppen och intresserad av förbättringsarbete. Du kommer att arbeta självständigt men också vara en del av vårt team. Det innebär att stor vikt läggs vid att du har god samarbetsförmåga, god kommunikationsförmåga, är kvalitetsmedveten och därmed förmår att bidra till verksamhetens utveckling. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Din grundanställning blir som biomedicinsk analytiker.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 6 januari 2019. Referensnummer ADH 109/18.

Övrigt

Ansökan ska innehålla fullständig CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision Bästa livsplatsen verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Carina Johansson, Avdelningschef

Telefon: 035-13 18 19

Victoria delos Santos Nilsson , Vårdförbundet

Telefon: 035-13 18 00