Ledigt jobb

Munkagårdsgymnasiet Tvååker söker en schemaläggare

Sista ansökningsdag: 16 december Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Munkagårdsgymnasiet ligger i Tvååker och har endast Naturbruksprogrammet på skolan. Vi har alla fyra inriktningar; djur, lantbruk, skog och trädgård. Vi har även klasser för elever med en NPF diagnos. Vi har ca 290 elever varav ca 185 bor på vårt internat som ligger ca 1 km från skolan. Totalt är vi ca 100 personal på skolan.

Arbetsbeskrivning

Som schemaläggare hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att schemalägga verksamheten för Naturbruksprogrammet vid Munkagårdsgymnasiet. Utöver detta kan det tillkomma andra administrativa uppgifter i form av stöd till driftchef och rektor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har god datorvana och gillar att jobba i en miljö där det händer mycket. Det är meriterande om du har jobbat inom skolvärlden och har erfarenhet av schemaläggning i skoladministrativa system.

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och ser hellre möjligheter än hinder. Du har god förmåga att strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter kan se helhetslösningar för verksamheten. Du kommer att arbeta nära driftschef, rektor och lärare i första hand. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. 75-100%
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde i januari 2019.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 16 december. Referensnummer KoS 17/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Stefan Larsson, Driftchef

Telefon: 0706465219