Ledigt jobb

Undersköterska sökes till Medicinmottagningen, Hallands sjukhus Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 1 november Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Medicinmottagningen i Kungsbacka består av specialistmottagningar inom allergologi, kardiologi, diabetologi, endokrinologi, hematologi, neurologi och gastroenterologi. På mottagningen finns också en dagsjukvårdsavdelning och AK-mottagning. Vi arbetar i team runt våra patienter. Knutna till dessa team är läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sekreterare, dietist, medicinsk fotterapeut samt kurator.

Arbetsbeskrivning

Som en av tre undersköterskor kommer du att arbeta i vårt hjärtteam och på mottagningen. Tillsammans med läkare, sjuksköterskor, BMA och sekreterare arbetar du med att ge god vård till våra hjärtpatienter. Du kommer även att vara behjälplig i de andra teamen på mottagningen.
Patienter som besöker vår mottagning är patienter som genomgått infarkt/operation även svikt, kranskärls samt flimmerpatienter.
Undersköterskan har egen mottagning med Tum-EKG, Bandspelare EKG, blodtryckskontroller och vilo- EKG. Du ansvarar för läkarens tidbok och förbereder patienten inför läkarbesöket. I ditt arbete ingår även patientkontakt via telefon och sedvanliga undersköterskeuppgifter.

Kvalifikationer

Du som söker har undersköterskeutbildning. Då vi är en specialistmottagning ställs höga krav på din kompetens, vilket innebär att du måste ha gedigen erfarenhet, gärna från hjärtavdelning eller hjärtmottagning. Du måste kunna arbeta självständigt och använda din kompetens och professionalitet så att det ger mervärde för patienten. Att du är en god medarbetare och ser till helheten i verksamheten är självklart för oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde 2018-12-01 eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 1 november. Referensnummer HS 275/18.

Övrigt

Intervjuer kommer att ske fortlöpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Marita Edsö, Avdelningschef

Telefon: 0300-56 50 00 (vxl)

Carina Larsson, Vårdförbundet

Telefon: 0300- 56 50 00