Ledigt jobb

Vi söker en engagerad tandsköterska till Tandregleringen Varberg!

Sista ansökningsdag: 28 februari Ansök nu

Är du en serviceinriktad och engagerad person? Vill du arbeta på en arbetsplats full av glädje, engagemang och teamkänsla? Vi på Tandregleringen söker nu en tandsköterska till vårt team i Varberg!

I Närsjukvården Halland ingår Folktandvården och de offentligt drivna vårdcentralerna. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård och tandvård till våra invånare. För Folktandvården Halland är det förebyggande och hälsofrämjande arbetet med tandvård och munhälsa i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att sätta våra invånare i centrum. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Hos oss på Tandregleringen Varberg möts du av en stabil och tillmötesgående arbetsgrupp med hög kompetens som arbetar i ett öppet klimat med högt i tak. Vi finns belägna i ljusa, moderna lokaler intill Folktandvården mitt i centrala Varberg med gångavstånd till stationen för dig som pendlar. Vi är en liten trivsam verksamhet som har ett nära samarbete med allmäntandvården och andra specialister inom tandvården. Vi värderar våra nära kontaktvägar och korta beslutsvägar, vilket är möjligt i en mindre verksamhet. Utveckling är viktigt för oss och vi satsar på att ligga i framkant när det gäller ny teknik och nya metoder vi var en av de första klinikerna i Halland som införde digital scanning. Att vi som jobbar här utvecklas och fortbildar oss är viktigt, och vi uppmuntrar till egna idéer och initiativ när det gäller utbildningar och kurser. Som ny hos oss får du en erfaren handledare, vilket vi ser som en viktig del i din introduktion. Inom vissa ramar har du möjlighet till flexibilitet i din schemaläggning.

Eftersom du som medarbetare i Region Halland är en värdefull tillgång är vi glada över att kunna erbjuda dig flera förmåner! Du erbjuds bland annat friskvårdsbidrag, fri sjukvård, löneväxling, föräldrapenningtillägg eller kanske vill du hyra (leasa) bil, cykel eller dator till ett förmånligt pris.

Värdesätter du personligt bemötande, kvalitetsmedvetenhet i kombination med ett glatt och öppet arbetsklimat? Då är du varmt välkommen att söka dig till oss på Tandregleringen i Varberg!

Arbetsbeskrivning

I rollen som tandsköterska kommer du att få möjlighet att använda hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar, men flest barn och ungdomar.

Som tandsköterska hos oss arbetar du mestadels självständigt med patienter. Du kommer även att arbeta med profylax, steril- och receptionsarbete, men även andra administrativa uppgifter kan ingå.

Arbetsuppgifterna kommer att kräva specialkompetens inom området och därmed kommer det att bli aktuellt med en tvåårig ortodontiassistentutbildning som anordnas av Region Halland.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeutbildning, gärna med erfarenhet från både vuxen- och barntandvård.

Du är intresserad av förbättringar och tar ansvar för såväl din egen som tandregleringens utveckling. Du gillar utmaningar och har ett intresse av att utvecklas i ditt yrke. Som person arbetar du bra tillsammans med andra och är lyhörd och uppmärksam på andras synpunkter, kompetenser och prestationer. Du är en positiv, glad och initiativrik person som tar ansvar och har förmåga att arbeta på ett flexibelt sätt. Du ska vara trygg med att arbeta självständigt men också ha lätt för att samarbeta. Tillsammans med oss på kliniken skapar du arbetsglädje och delaktighet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

God kunskap i svenska och engelska krävs samt vana av att arbeta med olika datasystem.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 februari. Referensnummer A843169.

Övrigt

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Seifi Esmaili, Verksamhetschef

Telefon: 0340-48 23 35

Margit Albrektsson, Vision

Telefon: 0340-48 23 00