Ledigt jobb

Medicinsk sekreterare till Medicinklinikens öppenvårdsmottagning, Halmstad

Sista ansökningsdag: 4 januari 2019 Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en medicinsk sekreterare med placering på Medicinklinikens öppenvårdsmottagning. Mottagningen kännetecknas av ett gott kamratskap och med ett nära samarbete mellan övriga yrkesgrupper.

Tjänsten är placerad i gastrosektionen. Arbetet omfattar administrativa arbetsuppgifter i form av telefonservice via Tele-Q, som inrymmer en del patientkontakt. Utskrift av patientdokumentation, blodprovs- och remisshantering samt tidbokning av patientbesök. Även schemaläggning för läkarmottagningen ingår. Arbete pågår med införande av webb tidboken där sekreteraren har en viktig roll.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning i vårdadministration för medicinsk sekreterare med goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Några års erfarenhet som medicinsk sekreterare är meriterande.
Goda IT-kunskaper och god datorvana förutsätts. Erfarenhet av Region Hallands IT-system VAS är meriterande. Vi ser gärna att du har kunskap i regionens statistikprogram, BO.

Som person är du flexibel och noggrann, du har hög servicekänsla och kan arbeta i team. Vi ser dessa egenskaper som väsentliga, då du som medicinsk sekreterare har en viktig roll i samarbetet med patienter, vårdpersonal och läkare. Vidare värdesätter vi god samarbets- och initiativförmåga och att du även har förmåga att arbeta självständigt. Ett gott bemötande gentemot patienter och medarbetare förutsätts. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 4 januari 2019. Referensnummer HS 332/18.

Övrigt

I denna rekrytering utgår vi från ett löpande urval och kandidater kan komma att kallas på intervju innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Lena Klintefors, Avdelningschef

Telefon: 035-13 11 42

Mandy Lutter, Vision

Telefon: 035-13 16 77