Ledigt jobb

Två Specialistläkare i allmänmedicin till Vårdcentralen Slöinge

Sista ansökningsdag: 30 september Ansök nu

Vill du arbeta på en mindre vårdcentral på landsbygden i ett fritt arbete med många utvecklingsmöjligheter? Då tror vi att denna tjänst kan vara rätt för dig!

Slöinge är en levande landsbygd med engagerade och kreativa invånare som är måna om varandra och sin vårdcentral. Vårdcentralen ligger utmed motorvägen mellan Halmstad och Falkenberg på västkusten. Vårdcentralen Slöinge är den lilla vårdcentralen med det stora hjärtat.
Vi har distriktssköterske- och läkarmottagning samt barnavårdscentral och hos oss arbetar idag en undersköterska på provtagningen, tre sjuksköterskor/distriktssköterskor, en BVC-distriktssjuksköterska och en medicinsk sekreterare. Vi har ett nära samarbete med vårdcentralen Falkenberg kring behandling hos sjukgymnast, arbetsterapeut, psykolog och kurator. Vi ansvarar även för äldreboendet som ligger vägg i vägg med vårdcentralen, och samarbetet med kommunsjuksköterskorna fungerar väl.

Något vi är väldigt stolta över är vår höga tillgänglighet både när det gäller tid för besök eller via telefon. Detta skapar vi genom att arbeta tillsammans, hjälpas åt och driva utvecklingsarbete för att få en så bra vårdcentral som möjligt för våra patienter. Hos oss behandlar vi varje patient med respekt för individen.

Vi söker nu två läkare i allmänmedicin!

Arbetsbeskrivning

Som läkare hos oss har du det övergripande ansvaret för våra patienter, såväl vuxna som barn, samt sedvanliga arbetsuppgifter för allmänspecialistläkare, BVC och äldreboende.

Det är viktigt för oss att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus, respekt för individen och med ett gott teamarbete mellan professionerna. Hos oss får du både tid för patienten och möjlighet att arbeta med verksamhetsutveckling och patientsäkerhetsarbete. Vi ser att du tillsammans med oss vill delta i det spännande arbetet att fortsätta tillgodose våra patienters behov och hålla hög medicinsk kvalitet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistläkare i allmänmedicin. Tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral är meriterande. Vidare har du kunskaper i svenska språket, som motsvarar svenska C1 enligt Europarådets nivåskala.

Du som söker behöver tycka om att ha många järn i elden, i och med att du både har det övergripande ansvaret för våra patienter samt är med och driver utvecklingen av vårdcentralen framåt. Din samarbetsförmåga är god och du har ett gott bemötande och en stor portion arbetsglädje. Slutligen är det viktigt att du uppskattar mötet med patienten och står bakom vår värdegrund. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Dagtid med viss helg – och jourtjänstgöring.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 30 september. Referensnummer NSVH 175/18.

Övrigt

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Eva Hedbrandh, Vårdcentralschef, Slöinge

Telefon: 0729-85 24 77

Ann-Helén von Braun, Hallands läkarförening

Telefon: 035-13 10 00 vx