Ledigt jobb

Är du specialistsjuksköterska inom anestesi, IVA eller operation och vill arbeta i Region Halland?

Sista ansökningsdag: 28 februari Ansök nu

Region Halland tror på kraften i våra medarbetare! Här finns många valmöjligheter där vi som arbetsgivare stöder dig i din utveckling. Region Hallands vision är att bli den bästa livsplatsen och vi vet att våra medarbetare är nyckeln till våra goda resultat i många nationella mätningar. Vi hoppas att just du, med din kunskap och kompetens, kan hjälpa oss att fortsätta nå vår vision!

Vi satsar på våra specialistsjuksköterskor, där man exempelvis inom IVA har infört en ny arbetstidsmodell som kort innebär att ju fler nätter man arbetar desto kortare blir veckoarbetstiden. Vi har även tagit ett lokalt beslut om höjda OB-ersättningar för sjuksköterskor.

På frågan vad som är roligast i arbetet som specialistsjuksköterska svarar IVA-sjuksköterskorna Inga-Lena Hellström och Nann Erling Hasselqvist:

"Vi har en så väldigt nära patientkontakt där vi får skapa relationer till både patienten och deras anhöriga. Dessutom utvecklas IVA-vården hela tiden; det går inte att slå sig till ro, vilket är både inspirerande och roligt" (Inga-Lena Hellström).

"För mig är det att vi har hand om hela patienten, från topp till tå. Vården av patienterna här är så komplex och allt hör ihop det medför att vi arbetar inom en väldigt bred specialisering. Sedan är det väldigt intressant att få ta del av all forskning inom området" (Nann Erling Hasselqvist). Läs gärna mer om hur våra specialistsjuksköterskor beskriver sitt arbete.
http://sjukskoterskekarriar.se/presentation/vi-pa-region-halland-satsar-pa-vara-specialistsjukskoterskor/

Varmt välkommen att skicka in din intresseanmälan till en av våra avdelningar!

Arbetsbeskrivning

På Operation- och intensivvårdskliniken erbjuds anestesisjukvård, operationssjukvård, postoperativ vård, intensivvård och steriliseringsverksamhet. Som specialistsjuksköterska hos oss kommer du att arbeta i team och välkomnas av ett arbetslag som präglas av engagemang, nyfikenhet och inte minst värme och omtanke.

Vi erbjuder dig ett personligt anpassat introduktionsprogram baserat på dina tidigare erfarenheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård, intensivvård eller operationssjukvård. Det är meriterande med några års erfarenhet men är absolut inget krav.

Du trivs med att arbeta i team men är även van vid att ta egna initiativ. Vidare är det viktigt att du är flexibel och noggrann samt alltid har patienten i fokus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya potentiella medarbetare för att kunna förse våra verksamheter med ny kompetens. I denna annons tar vi emot din ansökan som intresseanmälan och kan därmed inte lova att det finns en tillgänglig tjänst ute på den avdelning du önskar just nu. Vi tror dock på långsiktighet och om en specifik tjänst inte skulle vara tillgänglig så skapar vi mer än gärna en god relation med dig inför framtiden.

Har du frågor? Kontakta gärna någon av nedanstående:
Charlotte Benstead, avdelningschef Operation/anestesi Halmstad: 035-13 12 33

Gunilla Sternheden, avdelningschef IVA Halmstad: 035-13 12 76

Lisa Ottosson, avdelningschef IVA Halmstad: 035-17 45 99

Monica Johansson, avdelningschef Operation/anestesi Varberg: 0340- 48 10 96

Anna Marzelius, avdelningschef Operation Varberg: 0340-64 69 58

Agneta Olofsson, avdelningschef IVA Varberg: 0340-48 22 48

Paula Arthur Örngård, avdelningschef IVA Varberg: 0340-48 14 72

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 februari. Referensnummer HS 269/18.

Övrigt

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Kontakta gärna någon av ovanstående om du har frågor.