Ledigt jobb

Objektspecialist Journal till IT Verksamhetsstöd, Halmstad eller Varberg

Sista ansökningsdag: 5 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

IT-service är Region Hallands utförarorganisation inom IS/IT-området (informationssystem/informationsteknologi) och verksamheten består av fem avdelningar. IT Servicedesk ger användarsupport och registrerar ärenden och beställningar inom området. IT Klient & Skrivare har som huvuduppgift att ge support och service på Region Hallands datorer och skrivare. IT Server & Kommunikation ansvarar för drift och underhåll av Region Hallands IT-infrastruktur där drygt 600 servrar utgör en stor del. IT Applikation bemannar huvudsakligen roller i IT-nära systemförvaltning och har inom området olika funktions- och utvecklingsuppdrag. Avdelningen bemannar också projekt inom området. IT Verksamhetsstöd IT Vård har som huvudsakligt uppdrag att bemanna roller i verksamhetsnära systemförvaltning. Avdelningen bemannar också projekt och strategiska uppdrag inom området.

Arbetsbeskrivning

Systemförvaltningsområdet Journal VAS innefattar användarstöd och ändringshantering för:
* Journaldokumentation
* Patientadministration
* Remiss och Svar
* Digital diktering
* e-Arkiv
* e-Hälsotjänster

Vi söker en person som har intresse för systemförvaltningsuppgifter inom Objekt Journal VAS. Du kommer att ingå i ett team där arbetsglädje, kunskap och utveckling står i centrum.

Arbetsuppgifterna omfattar bland annat:
* Delta i förändringsarbete och förbättringsarbete med utgångspunkt i verksamhetsperspektivet och arbetsprocessen inom vårdens IT-stöd och e-hälsotjänster.

* Delta i krav- och testarbete inför nya programversioner.

* Utbildning och på-plats stöd i ute i verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
* Har intresse och erfarenhet gällande vårdens IT-stöd och e-hälsotjänster.

* Har erfarenhet av praktiskt arbete i vården.

* Är en engagerad och lyhörd person med god förmåga att skapa relationer.

* Har erfarenhet av att utbilda grupper, informera och dokumentera.

* Vårdrelaterad utbildning är meriterande.

* Erfarenhet av arbete med användarstöd är meriterande.

Du är van att använda dator som ditt huvudsakliga arbetsredskap och du har goda språkkunskaper i svenska och engelska. Som person bör du vara prestigelös, social och ha lätt för att samarbeta. Vidare är du välstrukturerad, noggrann och analytisk. Vi ser gärna att du är en initiativrik visionär med en stark egen drivkraft. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort B krävs för tjänsten då arbetet innebär en hel del resor inom Halland.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Tidsbegränsad anställning ett år.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 5 mars. Referensnummer A848586.

Övrigt

Regionservice levererar servicetjänster till Region Hallands kärnverksamheter. Medarbetarna utför tjänster inom serviceområdena teknik, fastigheter, kost, städ, vaktmästeri, logistik, administration, kurs & konferens, upphandling, intranät, kommunikation och it/tele. Regionservice målsättning är att utveckla en effektiv och rationell service med hög kvalitet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Marie Paulsson, Avdelningschef

Telefon: 035-13 10 00 (vxl)

Anette Gröndahl, Objektledare Journal VAS

Mobil: 0703-15 92 01

Inger Ivarsson, Vision

Telefon: 0340-48 17 98

Anders Söderberg, Kommunal

Telefon: 035-17 28 52