Ledigt jobb

Undersköterska sökes till Bemanningsenheten, Halmstad

Sista ansökningsdag: 28 oktober Ansök nu

Bemanningsenheten i Halmstad söker undersköterskor till Vårdresursen som är en personalresurs för Hallands sjukhus Halmstad. Vårdresursens syfte är att med kvalificerad vårdpersonal täcka akuta bemanningsbehov inom slutenvården.

I Bemanningsenheten finns en vakansexpedition som kopplar ihop beställningar från vårdavdelningarna med rätt kompetens inom vårdresursen.

Vi söker dig som letar efter ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete och som önskar en bredare utveckling inom din yrkesroll.

Arbetsbeskrivning

I vårdresursen arbetar du på vårdavdelningarna på Hallands sjukhus Halmstad. Det innebär att du arbetar upp en bred kompetens och får ett stort kontaktnät inom flera kliniker med väldigt många arbetskamrater.

Här hos oss i vårdresursen kommer du till en enhet som präglas av öppenhet, engagemang, delaktighet och god trivsel. Vi är mycket måna om vårt varumärke och arbetar med ständiga förbättringar för att utveckla oss.

Vid anställningens start erbjuds du en introduktion inom de avdelningar där du kommer att arbeta. Detta är en utmärkt chans för dig som vill bredda din kompetens och föredrar ett omväxlande arbete. Du kommer att vara delaktig i utformning av din introduktion, för att ge dig optimala förutsättningar på din nya arbetsplats. Du erbjuds en personlig utvecklingsplan som kontinuerligt revideras i samråd med din chef.

Kvalifikationer

Några års erfarenhet inom vården behövs och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Att arbeta i vårdresursen kräver en grundtrygghet i yrkesrollen likväl som erfarenhet inom slutenvård. Undersköterskor inom specialistvården ska ha läst akutvård och gärna även medicin 2 i sin utbildning. Äldre utbildning eller lång erfarenhet i yrket kan komma att bedömas som likvärdig.

Som person vill vi att du är initiativtagande och kontaktskapande samt tycker om att arbeta under eget ansvar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Dag-, kväll- och helgtjänstgöring förekommer samt två helger på fem veckor.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 oktober. Referensnummer HS 271/18.

Övrigt

Intervjuer kan komma att ske under annonseringstiden varför du inte bör vänta med att skicka in din ansökan.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Anette Johansson, Avdelningschef

Telefon: 035-13 11 56

Eva Lave , Kommunal

Telefon: 035-13 40 49