Ledigt jobb

Undersköterskor semestervikariat 2019, Hallands sjukhus Varberg och Halmstad

Sista ansökningsdag: 30 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Hallands sjukhus Varberg och Halmstad söker nu undersköterskor för semestervikariat – är du en av våra nya medarbetare sommaren 2019?

Arbetsbeskrivning

Region Hallands vision är att bli den bästa livsplatsen och vi vet att våra medarbetare är nyckeln till våra goda resultat i många nationella mätningar. Vi är på ständigt jakt efter nya stjärnor och vi hoppas att just du, med din kunskap och kompetens, kan hjälpa oss att fortsätta nå vår vision!

Drivs du av att arbeta med människor och vill göra skillnad i en organisation som har ett samhällsviktigt uppdrag? Kom till Region Halland och var med och bidra med dina kunskaper! Hos oss får du fantastiska kollegor och goda utvecklingsmöjligheter!

I arbetet som undersköterska på Hallands sjukhus får du möjligheten att använda dina omvårdnadskunskaper och utvecklas i din roll som undersköterska. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med goda möjligheter att bredda din kompetens inom flera områden. Du får möta ett brett spektrum av patienter med olika sjukdomsbilder och diagnoser. Som medarbetare hos oss blir du en del i teamet kring patienten och i arbetet ingår arbetsuppgifter såsom omvårdnadsarbete och provtagning.

Vill du läsa mer om våra olika kliniker och mottagningar? Klicka på länkarna nedan för mer information!

Halmstad:
http://www.regionhalland.se/vard-halsa/hitta-din-vard/lanssjukhuset-i-halmstad/kliniker1/

Varberg:
http://www.regionhalland.se/vard-halsa/hitta-din-vard/sjukhuset-i-varberg/kliniker/

Kvalifikationer

Vi söker dig med yrkesexamen från vård- och omsorgsprogrammet, alternativt är du sjuksköterska eller läkare under utbildning. Vi har även behov av dig som önskar arbeta som timanställd.

Som person har du en positiv grundinställning till din omgivning och arbetar gärna i team. Vi värdesätter att du är ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Du har lätt för att lyssna och kommunicera med patienter, närstående och kollegor. Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som nyutexaminerad med yrkesexamen från vård- och omsorgsprogrammet ser vi gärna att du har läst kursen Akutsjukvård, 200 poäng, eller motsvarande. Även Medicin 2, 100 poäng, samt diplom från Vård- och Omsorgscollege är önskvärt.

För dig som är sjuksköterska eller läkare under utbildning är det önskvärt att du har slutfört:
4 terminer på sjuksköterskeutbildningen
6 terminer på läkarutbildningen

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och för att vi ska kunna gå vidare med din ansökan ber vi dig att bifoga betyg/intyg för din genomförda eller pågående utbildning. Ange även i din ansökan två referenser, vi kommer att ta kontakt med referenterna innan en eventuell intervju.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Tjänstgöringsgrad heltid/deltid enligt överenskommelse.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
3-6 månader.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
100

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 30 april. Referensnummer HS USK 2019.

Övrigt

Ansök snarast då tillsättning sker fortlöpande under ansökningstiden, dock senast 2019-04-30.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Facklig företrädare nås via HR-partner Ida Christiansson

Telefon: 073-143 21 06