Ledigt jobb

Är du vår nya tandhygienist? Folktandvården Laholm söker ny kollega!

Sista ansökningsdag: 2 november Ansök nu

Folktandvården Laholm ligger vackert belägen i Gamle by, Laholms unika, medeltida kärna. Vi erbjuder all slags tandvård för både vuxna och barn och cirka 11000 patienter har valt att lista sig hos oss.

Våra ambitioner är att vara en frisk och stimulerande arbetsplats där man trivs, därför satsar vi på vår personal. Vi har bland annat friskvårdsdagar vår och höst samt andra gemensamma aktiviteter som bidrar till klinikens trivsel.

Utveckling är viktigt för oss och vi satsar på att ligga i framkant när det gäller ny teknik och nya metoder - Folktandvården Laholm är den första kliniken i Halland att använda digitalt planeringssystem för personalen. Vi arbetar också med webbtidbok, vilket innebär att patienterna själva kan boka sina besök hos oss. Kliniken har 13 behandlingsrum varav ett är utrustat för lustgas och kirurgi. Vi har även en Panorama röntgen, en extra oral röntgen. Utöver det har vi nyligen investerat i nya unitar i alla behandlingsrum.

Som tandhygienist hos oss blir du en del av ett gott gäng på 30 personer med stor arbetsglädje och mycket kunskap och erfarenhet. Våra ledord är "En frisk mun för alla, alltid" och vi ser samarbete inom och mellan teamen som en viktig del för att bedriva framgångsrik och effektiv tandvård. Flera av våra medarbetare har arbetat länge på kliniken, vilket vi ser som ett bevis på att de trivs hos oss. Som ny tandhygienist ser vi till att ge dig en gedigen introduktion så att du känner dig trygg i din roll. Vi arbetar i mindre team, men är alltid beredda att hjälpa till och ställa upp för varandra i det dagliga arbetet.

Arbetsbeskrivning

Ditt arbete som tandhygienist hos oss består i huvudsak av barn och vuxentandvård med inriktning på Frisktandvård samt patientadministration. Du utför undersökningar och diagnostik inom tandhygienistens ansvarsområde. Arbetar hälsofrämjande och motiverar till egenvård och ett gott munhälsobeteende. Utför parodbehandlingar och arbetsuppgifter som är förknippade med ett gott och effektivt omhändertagande av våra patienter. Som tandhygienist hos oss arbetar du i nära samarbete med andra medarbetare mot klinikens gemensamma mål. Vi ser även att du inspirerar till och deltar i klinikens utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tandhygienistlegitimation giltig inom EU. Erfarenhet av yrket krävs. Förutom god odontologisk kompetens och noggrannhet värdesätter vi egenskaper som engagemang, mångsidighet och god kommunikationsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du förväntas trivas i en stor personalgrupp samt ha ett positivt och professionellt förhållningssätt till arbetskamrater och patienter. Du har god samarbetsförmåga, förmåga att vara flexibel och bidrar med ett gott medarbetarskap.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 2 november. Referensnummer NSVH 205/18.

Övrigt

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Helene Bergqvist , Bitr. klinikchef

Telefon: 070-612 81 63

Gunilla Nyström , SRAT

Telefon: 0300543500

E-post: Gunilla.Nystrom@regionhalland.se