Ledigt jobb

Sjuksköterskor till Kardiologi/hjärtintensiven avd. 41/42, Halmstad

Sista ansökningsdag: 25 oktober Ansök nu

Hallands sjukhus är indelat i flera områden där Medicinkliniken i Halmstad ingår i område 1 tillsammans med Medicinkliniken i Varberg, Akutkliniken och Infektionskliniken Halland. Avdelning 41-42 är en kardiologisk slutenvårdsavdelning med 28 vårdplatser som tillhör Medicinkliniken i Halmstad.

Arbetsbeskrivning

På Avdelning 41-42 vårdar vi alla patienter som är i behov av hjärtsjukvård. Patienterna kan vara i behov av medicinska eller kirurgiska åtgärden och medelvårdtid är ca 4 dagar. På 6 av våra 28 vårdplatserna har vi Hjärtintensiven (HIA). På HIA vårdas patienter för Akuta koronara syndrom såsom hjärtinfarkt, hjärtsvikt och rytmrubbningar. Medelvårdtiden på HIA är ca 2 dagar. På avdelningen bedriver vi även dagvård för elkonverteringar och PCI-verksamhet.

Från hösten 2018 har vi fått ett nytt uppdrag och detta innebär att vi skall bedriva PCI-verksamhet dygnet runt. Vi behöver därför utöka vår verksamhet med nya kollegor till slutenvården kardiologi. Hjärtsjukvården inom Region Halland är i en utvecklingsprocess och fokus läggs på att förbättra våra processer, öka tillgängligheten och göra vården ännu bättre för våra hjärtpatienter. Öppenvård och slutenvård arbetar för ett ännu närmare samarbete. Hos oss har du möjligheten att få en varierande arbete och vi uppmuntrar kombinationstjänster inom kliniken för att du skall kunna få möjligheten att utvecklas i din profession.

Som sjuksköterska på avdelning 41/42 arbetar du i team tillsammans med både sjuksköterskor och undersköterskor, där ni tillsammans ansvarar för 4-7 patienter.

Det finns möjlighet till enbart nattjänst, dag/kväll/natt eller dag/kväll. Vid dag/kväll är tjänstgöringsgraden 38,25 h/vecka. Dag/kväll/natt 34h /vecka och enbart natt är tjänstgöringsgraden 32 h/vecka.

På Hallands sjukhus påbörjar du som är nyutbildad sjuksköterska eller har högst sex månaders erfarenhet din anställning hos oss med ett basår. Det innebär att du får ett extra stöd under ditt första år som sjuksköterska och en trygg och bred introduktion i yrket.
Du får också:
-Schemalagda utbildnings-, reflektions- och studiebesöksdagar
-Schemalagda träffar med en egen ny-i-yrket-coach
-Möjlighet att välja tjänstgöring på en eller två placeringar
Läs mer om basåret på Hallands sjukhus via länken : https://www.regionhalland.se/om-region-halland/att-jobba-hos-oss/basar/

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av akutsjukvård och kardiologisk vård.

Som person är du ambitiös och professionell i din roll och har ett starkt patientfokus. Då vi arbetar tillsammans med andra professioner är det mycket viktigt med god samarbetsförmåga. Du är en person med positiv attityd, som är flexibel och som har förmåga att prioritera. En egenskap vi värderar högt är gott bemötande och att du kan anpassa ditt bemötande till olika situationer. Du kommer aktivt och regelbundet med förslag på förbättringar samt bidrar till ett gott arbetsklimat på arbetsplatsen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen in med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 25 oktober. Referensnummer HS 265/18.

Övrigt

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Niklas Liljeroth, Avdelningschef

Telefon: 035-13 42 84

Lisette Winge, Sjuksköterska

Telefon: 035-13 46 04

Fackliga representanter nås via sjukhusets växel

Telefon: 035-13 10 00