Ledigt jobb

Leg. psykolog sökes till BUP-mottagningen Varberg

Sista ansökningsdag: 23 september Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer. Vårt valspråk är: ”Psykiatrin Halland – i ständig förbättring”.

Barnpsykiatrin i Halland ligger på flera sätt i framkant då det gäller bedömning och behandling av unga med psykiatriska tillstånd. Det finns pågående forskningsprojekt med kopplingar till universiteten i Lund och Göteborg. Personal ansvarar för nationella utbildningar både rörande diagnostik och behandling av olika barnpsykiatriska tillstånd. Speciellt fokus har de senaste åren legat på depression där Halland är med och ansvarar för utbildning och implementering av de nationella riktlinjerna.

BUP i Varberg är en öppenvårdsmottagning som erbjuder utredning, vård och behandling för barn och ungdomar 0-18 år med psykiatriska tillstånd och behov av insatser på specialistnivå. Hos oss arbetar psykologer, läkare, specialpedagog, socionomer, sjuksköterskor, läkarsekreterare och arbetsterapeut i team. Vi har ett brett utbud av behandlingsmetoder. Mottagningen arbetar med mentorskap för nyanställda personer och på kliniknivå finns det internutbildning som är obligatorisk för nyanställd personal. Du erbjuds också kontinuerlig ärendehandledning.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna innebär kvalificerat utrednings-, bedömnings- och behandlingsarbete med barn, ungdomar och deras familjer. Du arbetar i nära samarbete med olika professioner och har ofta kontakt med skola, socialtjänst och vårdgrannar inom sjukvården. Stora krav ställs på självständigt arbete. I tjänsten ingår även tjänstgöring i mottagningens akutberedskap dagtid vardagar. Mottagningen befinner sig i ett spännande utvecklingsskede där du förväntas delta aktivt i förbättringsarbete inom olika områden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Meriterande är tidigare arbete inom Barn- och Ungdomspsykiatri samt kompetens och erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar gällande yngre barn.

Det är önskvärt med erfarenhet av kvalificerad KBT-behandling samt annan erfarenhet av behandlingsarbete med barn, ungdomar och familjer. God samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt är viktiga egenskaper för tjänsten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 23 september. Referensnummer PSH 99/18.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Mattias Sassersson, Avdelningschef

Telefon: 070-399 04 55

Helena Essunger, Psykolog

Telefon: 0340-48 24 40

Maria Wedell, Psykologförbundet

Telefon: 035-13 17 63