Ledigt jobb

Avdelningschef sökes till Ortopedikliniken, Hallands sjukhus Halmstad

Sista ansökningsdag: 7 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 600 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Ortopedikliniken ingår i verksamhetsområde 3 som har i uppdrag att förse invånarna Halland med akut och planerad specialistvård inom urologi, ortopedi samt kirurgi och onkologi. Därutöver ingår i uppdraget att erbjuda välfungerande anestesi- och intensivvård i den omfattning som krävs för att lösa sjukhusets uppdrag.

Ortopediklinikens enhet i Halmstad består av en vårdavdelning och en mottagning. Avdelning 81 består av 32 vårdplatser fördelade på 22 vårdplatser med inriktning akut ortopedi samt 10 vårdplatser med inriktning elektiv ortopedi. De elektiva vårdplatserna är organiserade för 5-dagars vård. I Halmstad finns två avdelningschefer, en med ansvar för den akuta processen och en med ansvar för den elektiva processen. Avdelningschefsuppdraget som nu utannonseras avser den akuta processen och omfattar ansvar för avdelning 81 och dess sluten vård.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ha ansvar för den ortopediska akuta verksamheten omfattande de akuta vårdplatserna på avdelning 81 vid Hallands sjukhus i Halmstad. Du kommer att ha ansvar för personal, arbetsmiljö, produktion och ekonomi. Som avdelningschef har du ett nära samarbete med övriga enheter i alla frågor som rör den ortopediska verksamheten.

Alla avdelningschefer är underställda klinikens biträdande verksamhetschef och deltar i klinikensledningsgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller har annan för tjänsten adekvat utbildning. Vi fokuserar på ledarskapet och ser det som meriterande med tidigare erfarenhet av arbete i ledande befattningar. Erfarenhet av förändringsledning och framsteg i offentlig organisation är även det meriterande.

Som person har du förmåga att utveckla och motivera dina medarbetare och skapa delaktighet även i tider av förändring. Du är målinriktad, strukturerad och har ett kommunikativt ledarskap. Eftersom vi hjälps åt på Hallands Sjukhus är samarbetsförmåga en viktig egenskap. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet

Erfarenhet krävs.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Du anställs i en tillsvidareanställning vid din grundprofession med ett förordnande som chef i fyra år.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 7 april. Referensnummer A859036.

Övrigt

Det är meriterande om du har genomgått Region Hallands utvecklingsprogram för blivande chefer, Morgondagens ledare.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Annika Tyledal , Biträdande verksamhetschef

Telefon: 035-17 43 43

Information om facklig företrädare lämnas av Pontus Engberg , HR-partner

Telefon: 035-13 11 48