Ledigt jobb

Operation/Anestesisjuksköterskor till Operationsavd., HSV. Vår/Sommar 2019

Sista ansökningsdag: 3 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

På operationsavdelningen i Varberg arbetar drygt 100 medarbetare, fördelat på operationssjuksköterskor, anestesisjuksköterskor och undersköterskor. Avdelningen har nio moderna salar där ca 7 000 ingrepp utför per år inom ortopedi, kirurgi, gynekologi, urologi, medicin och öron.

Vi på Operationsavdelningen söker nu operationssjuksköterskor och anestesisjuksköterskor för sommarvikariat. Du kommer att välkomnas av en arbetsgrupp som präglas av gott samarbete och högt i tak.

Arbetsbeskrivning

Region Hallands vision är att bli den bästa livsplatsen och vi vet att våra medarbetare är nyckeln till våra goda resultat i många nationella mätningar. Vi är ständigt på jakt efter nya stjärnor och vi hoppas att just du, med din kunskap och kompetens, kan hjälpa oss att fortsätta nå vår vision!

Du kommer att ingå som en värdefull kompetens i teamet på operationsavdelningen med sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska eller Anestesisjuksköterska. Som medarbetare vid Hallands sjukhus Varberg arbetar du med det som är viktigast av allt: livet! Detta innebär ett ansvarsfullt jobb; ett jobb som kräver kunskap, skicklighet och ett stort hjärta. Vi erbjuder dig ett introduktionsprogram anpassat utifrån dina tidigare erfarenheter.

Arbetstid: Dag, men jourtjänstgöring kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning, inriktning operationssjukvård eller anestesisjukvård.

Personlig egenskaper vi värdesätter är att du är samarbetsvillig, noggrann och är positivt inställd till arbetet. Att du känner ett stort engagemang till att medverka till förbättringar är även en egenskap vi söker. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. 100 % eller enl. överenskommelse. Sommarvikariat under perioden 190601 - 190831, med chans till förlängning.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
3-6 månader.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
4

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 3 mars. Referensnummer HS 355/18.

Övrigt

Intervjuer och tillsättning av tjänsten kommer att ske löpande. Därför rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan så fort som mjöligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Eva-Lena Carlstein, Vårdförbundet

Telefon: 0340-48 10 00 (växel)

Monica Johansson , Avdelningschef

Telefon: 0340-810 96

Mariette Johansson, Avdelningschef

Telefon: 0340-802 44