Ledigt jobb

Sjuksköterska sökes till Vuxenpsykiatrimottagningen, Hylte

Sista ansökningsdag: 3 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 600 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Vuxenpsykiatrimottagningen i Hylte består idag av sjuksköterskor, kurator, och medicinsk sekreterare på heltid samt rehabkoordinator på deltid. Psykiatriker finns tillgänglig 50 % per videolänk. Utredningar och tvärprofessionella bedömningar inom specialistområdet utförs via vuxenpsykiatrisk mottagning på annan ort.

Den förhållandevis lilla mottagningen präglas av närhet till invånarna och våra samarbetspartners, samt en hjälpsam anda i mottagningens team.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som sjuksköterska, gärna med erfarenhet av psykiatri. Du uppskattar utmaningar och är positivt inställd till förändringar som förbättrar vården för patienterna.

Som sjuksköterska hos oss är det du som, tillsammans med övriga teammedlemmar, ser till att patienterna får optimal vård.
Arbetsuppgifterna innehåller psykiatrisk omvårdnad, telefonrådgivning, dokumentation, uppföljningar, bedömningar och samordning med vårdgrannar.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning i psykiatri liksom erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård är meriterande. Vidare har du goda kunskaper i svenska språket och gärna ett intresse för moderna, tekniska och digitala lösningar i vården. För tjänsten erfordras B-körkort.

Arbetets utformning kräver en flexibel medarbetare som är trygg i sin yrkeskompetens. Du motiveras av att förbättra verksamheten med patientens bästa som enda utgångspunkt. Du har en god samarbets- och initiativförmåga och strävar hela tiden efter personlig och yrkesmässig utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen in med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 3 februari. Referensnummer A842265.

Övrigt

Intervjuer genomförs fortlöpande även under ansökningstiden.

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Patrik Bång, Avdelningschef, VPM Hylte

Telefon: 0733-060 031

Facklig företrädare nås via växel , Vårdförbundet

Telefon: 035-13 10 00 (vxl)