Ledigt jobb

Barnmorska till Ungdomsmottagningen Norra Halland med placering i Varberg

Sista ansökningsdag: 23 september Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Ungdomsmottagningen är en verksamhet som arbetar med fysisk, psykisk och sexuell hälsa. Vi vänder oss till ungdomar i åldern 13 till och med 23 år. Verksamheten är HBTQ-certifierad och har ett normkritiskt förhållningsätt där bemötande och respekt gentemot både ungdomar och kollegor är en viktig hörnsten. På mottagningarna arbetar barnmorskor, läkare, psykolog och kuratorer. Helhetssyn på ungdomens situation och sammanhang är grunden för det gemensamma teamarbetet.

Arbetsbeskrivning

Med ungdomen i fokus är din uppgift som barnmorska att arbeta förebyggande vad gäller oplanerad graviditet och könssjukdomar. Preventivmedelsrådgivning och förskrivning liksom samtal kring sexualitet, levnadsvanor och välbefinnande är viktiga uppgifter. Gynekologiska undersökningar samt insättning och uttag av långtidsverkande preventivmedel ingår också i arbetsuppgifterna.

Ungdomsmottagningen har utåtriktat arbete gentemot skolklasser som du som barnmorska kommer att bli delaktig i.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt. Erfarenhet av ungdomsmottagningsarbete är meriterande.

Du har ett genuint intresse av arbete med ungdomar samt förmåga och intresse av teamsamverkan. Särskild vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt god datorvana krävs.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 80 %. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 23 september. Referensnummer ADH 82/18.

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande intervjuer så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Eva Thelander, Avdelningschef

Telefon: 073-340 99 74

Lena Bryntorp, Vårdförbundet

Telefon: 035-14 60 78