Ledigt jobb

Undersköterska vikariat sökes till Vårdcentralen Västra Vall - Breared

Sista ansökningsdag: 23 december Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 600 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Vårdcentralen Västra Vall - Breared är den största vårdcentralen i egen regi. Vi är belägna mitt i Varberg och har ca 14 700 personer listade hos oss. Vår filial ligger i ett expansivt område fem minuter från centrum. Vi söker nu en undersköterska som vill arbeta tillsammans med oss på Vårdcentralen Västra Vall- Breared en trivsam vårdcentral med stor arbetsglädje och hög trivselfaktor!

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska hos oss kommer du bland annat att assistera vid läkarundersökningar, mäta EKG och blodtryck samt kapillära provtagningar.

På vårdcentralen är vi cirka 60 medarbetare och vi satsar på ett teambaserat arbetssätt med tydligt patientfokus, där alla professioner bidrar till ett professionellt bemötande av våra invånare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med några års erfarenhet av arbete på mottagning. Det är meriterande om du har läst akutsjukvård. Du har kunskaper i svenska som motsvarar lägst CI-nivå samt god datorvana. Vi arbetar i journalsystemet VAS, tidigare erfarenhet av detta system är meriterande.

Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor och för dig är det självklart att patientens behov står i centrum. Du tycker om och känner dig trygg med att arbeta självständigt men har också en mycket god förmåga att samarbeta. Som person är du flexibel och har förmåga att prioritera. En egenskap vi priorierar högt är gott bemötande och att du kan anpassa ditt bemötande till olika situationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Tillträde
Tillträde i januari enligt överenskommelse. Vikariat t.o.m. 2019-09-30
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 23 december. Referensnummer NSVH 242/18.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Agneta Billmer, Vårdcentralschef

Telefon: 0733-03 78 45

Ellen-Marie Överseth, Samordnare

Telefon: 0340-48 21 16

Gunnel Bergström, Kommunal

Telefon: 0346-562 30