Ledigt jobb

Är du vår nya Sjuksköterska på Psykiatriska kliniken i Varberg?

Sista ansökningsdag: 13 januari 2019 Ansök nu

Vi på Psykiatriska kliniken i Varberg söker sjuksköterskor till flera av våra avdelningar. Vi söker dig som vill ha ett utvecklande arbete där du arbetar i nära samarbete med olika professioner.

Psykiatriska akutmottagningen är öppen dygnet runt och i anslutning till akutmottagningen ligger psykiatriska intensivvårdsavdelningen (PIVA) med 8 vårdplatser för akut stabilisering. Till PIVA hör även Substitutionsmottagningen.

Avdelning 21 vårdar i huvudsak patienter dömda till rättspsykiatrisk vård (LRV). Avdelningen har 12 vårdplatser med hela Halland som upptagningsområde och har även ett eget öppenvårdsteam (ÖRV-teamet).

Avdelning 22 är en allmänpsykiatrisk med 8 vårdplatser samt en mobil verksamhet kopplad till ett par patienter. I oktober 2018 startar Dagsjukvård på andra halvan av avdelningen, en vårdform mellan heldygnsvård och öppenvård. Till avdelningen hör även klinikens ECT-mottagning.

På avdelning 23 har vi 12 vårdplatser där vi tar emot patienter för utredning och behandling av schizofreni och andra psykossjukdomar.

Avdelning 24 har hela Halland som upptagningsområde och vårdar patienter med missbruk och beroendeproblematik. På avdelningen finns 12 vårdplatser och i anslutning till avdelningen ligger tillnyktringsenheten (TNE) med 4 platser.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av psykiatrisk omvårdnad, arbetsledning, patientsamtal, anhörigsamtal, dokumentation, läkemedelshantering etc. Att arbeta som sjuksköterska hos oss är roligt, omväxlande och utmanande samtidigt som det ställer krav på dig att både vara flexibel och kunna arbeta självständigt. Det finns stora möjligheter för dig att vara med och påverka och utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor från övriga professioner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller som blir färdig sjuksköterska till januari 2019.

Det är viktigt att du är trygg i dig själv och att du tycker om att arbeta i team med andra professioner. Eftersom du kommer att arbeta i team med skötare, läkare och kurator är god samarbetsförmåga är väldigt viktig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
3

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 13 januari 2019. Referensnummer PSH 140/18.

Övrigt

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tillsättning kan ske innan ansökningstiden har löpt ut.

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Katarina André, Avdelningschef avd. 21 och PIVA

Telefon: 0340-48 19 15

Kajsa Sjöberg, Avdelningschef avd. 22

Telefon: 0729-73 09 76

Mikael Nilsson, Avdelningschef avd. 23

Telefon: 0340-48 13 93

Henrik Erling, Avdelningschef avd. 24

Telefon: 0729-61 26 28

Facklig företrädare nås via växel Vision, Kommunal och Vårdförbundet

Telefon: 0340-81 000