Ledigt jobb

Timanställda skötare och sjuksköterskor till Psykiatriska kliniken, Varberg

Sista ansökningsdag: 30 september Ansök nu

Psykiatriska akutmottagningen är öppen dygnet runt och bemannas med en sjuksköterska och en skötare. I anslutning till akutmottagningen ligger psykiatriska intensivvårdsavdelningen (PIVA) med 8 vårdplatser för akut stabilisering.
Till PIVA hör även Substitutionsmottagningen.

Avdelning 21 vårdar i huvudsak patienter dömda till rättspsykiatrisk vård (LRV). Avdelningen har 12 vårdplatser med hela Halland som upptagningsområde och har även ett eget öppenvårdsteam (ÖRV-teamet).

Avdelning 22 är en allmänpsykiatrisk med 8 vårdplatser samt en mobil verksamhet kopplad till ett par patienter. I oktober 2018 startar Dagsjukvård på andra halvan av avdelningen, en vårdform mellan heldygnsvård och öppenvård. Till avdelningen hör även klinikens ECT-mottagning.

På avdelning 23 har vi 12 vårdplatser där vi tar emot patienter för utredning och behandling av schizofreni och andra psykossjukdomar.

Avdelning 24 har hela Halland som upptagningsområde och vårdar patienter med missbruk och beroendeproblematik. På avdelningen finns 12 vårdplatser och i anslutning till avdelningen ligger tillnyktringsenheten (TNE) med 4 platser.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill ha ett utvecklande arbete där du arbetar i nära samarbete med olika professioner.

Som skötare kommer du att arbeta närmast patienten i team med övriga professioner och i ditt arbete ingår exempelvis daglig omvårdnad, provtagning, stödsamtal, aktiviteter och social träning.

Som sjuksköterska leder du omvårdnadsarbetet och arbetar i team med övriga professioner. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av psykiatrisk omvårdnad, arbetsledning, dokumentation, läkemedelshantering etc.

Dokumentation sker i VAS (Region Hallands datajournalsystem). Ditt arbete anpassas efter varje patients unika behov, som kan variera under behandlingstiden.

Kvalifikationer

Skötare: Vi söker dig som har fullgjort skötarutbildning (Omvårdnadsprogrammet eller Vård och omsorgsprogrammet med Psykiatri II, alternativt äldre program). Erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård är meriterande.

Sjuksköterska: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av arbete som sjuksköterska inom psykiatrisk vård är meriterande, liksom vidareutbildning i psykiatri. Du kommer att arbeta i team med skötare, läkare och kurator varför god samarbetsförmåga är väldigt viktig.

För båda rollerna är det viktigt att du är trygg i dig själv och tycker om att arbeta i team med övriga professioner. Dina arbetstider bokas av bemanningskoordinator efter att du gått bredvid på samtliga avdelningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Timavlönad.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
4

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 30 september. Referensnummer PSH 100/18.

Övrigt

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Henrik Erling, Avdelningschef avd. 24

Telefon: 0729-61 26 28

Katarina André, Avdelningschef avd. 21

Telefon: 0340-48 19 15

Kajsa Sjöberg, Avdelningschef avd. 22

Telefon: 0729-73 09 76

Mikael Nilsson, Avdelningschef, avd. 23

Telefon: 0702-88 70 06

Facklig företrädare nås via växel , Vision och Kommunal

Telefon: 035-13 10 00 (Vxl)