Ledigt jobb

Sjuksköterska till avd. 5A Medicinkliniken, Hallands sjukhus Varberg

Sista ansökningsdag: 15 november Ansök nu

Är du nyfiken och redo för en ny utmaning? Avdelning 5A söker efter DIG som vill vara med och utveckla vården/omvårdnaden för våra patienter samtidigt som DU får möjlighet att bli en del av och vidareutvecklas i vårt härliga team!

Avdelning 5A är en medicinavdelning med 24 vårdplatser. Dessa är fördelade på tre vårdteam där varje grupp har sin specialitet: Hematologi, Endokrinologi och Lungsjukdomar. Inom alla tre specialiteterna arbetar omvårdnadspersonalen i tätt samarbete med specialist- och ST- eller underläkare och med rehabpersonal. Tillsammans behandlar vi patienter som är i behov av akutsjukvård oavsett var de befinner sig i sjukdomsförloppet.

Patienterna kommer huvudsakligen till oss från Akutmottagningen eller Hematologimottagningen. Vi tar även emot patienter direkt från hemmet, dvs. patienter med öppen retur eller de som fått tid för planerade undersökningar som kräver inneliggande förberedelse eller eftervård. Vi arbetar med gruppvård på dagtid och förstärkt parvård på kvällar/helger. Som stöd till vårdteamen finns samordnare, extra sjuksköterska, receptarie och utskrivningssköterska behjälplig dagtid på vardagar.

Vårt vårdnära team (VNS) finns på plats alla dagar i veckan och sköter omhändertagandet av avdelningens lokaler/förråd och ansvarar även för de arbetsuppgifter som inte behöver utföras av vårdpersonal. Detta innebär att omvårdnadspersonalen kan koncentrera sig på det vi är bäst på patienterna!

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter såsom patientarbete, anhörigkontakt, arbetsledning, teamarbete, dokumentation, läkemedelshantering etc. Avdelningen arbetar aktivt med att sjuksköterskan skall ha tid och möjlighet att fokusera på och planera sina arbetsuppgifter. Därför har de arbetsuppgifter som kan utföras av annan yrkeskategori lyfts bort från sjuksköterskan.

Du har möjlighet att ha önskemål kring tjänstgöringsgrad. Tjänsten som utannonseras är på 75% med möjlighet till heltid. Veckoarbetstiden är 38,25 h/vecka. Tjänsten innebär helgtjänstgöring 2 helger av 5.

På Hallands sjukhus erbjuds du som är nyutbildad sjuksköterska, eller har högst sex månaders erfarenhet, att starta din anställning hos oss med ett basår. Det innebär att du får ett extra stöd under ditt första år som sjuksköterska och en trygg, bred introduktion i yrket.
Läs mer om basåret här: https://www.regionhalland.se/om-region-halland/att-jobba-hos-oss/basar/

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet från någon av våra specialiteter, erfarenhet av cytostatikabehandling och palliativ vård är meriterande. Saknar du erfarenhet men känner dig nyfiken på den vård vi bedriver kommer vi att hjälpa dig att få erfarenhet och utvecklas till en trygg och kompetent sjuksköterska. Vidare
har du goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Vi söker en nyfiken medarbetare, som vill vara med och utveckla vården/omvårdnaden för våra patienter samtidigt som du får möjlighet till egen kompetensutveckling. Vi värdesätter noggrannhet, ansvarstagande och att du tycker om att arbeta i team. Vi är måna om varandra och vår arbetsmiljö så du behöver ha en god förmåga att samarbeta, kommunicera
och verka för att avdelningen skall fortsätta utvecklas på bästa sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Söker du nya utmaningar och tror att Medicinkliniken avd. 5A skulle vara en arbetsplats som skulle passa dig så är du
varmt välkommen att söka till oss!

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 75% - 100%.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 15 november. Referensnummer HS 281/18.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Anna Kvorning, Tf. avdelningschef

Telefon: 0340-48 24 99

Anneli Josarp, Vårdförbundet

Telefon: 0340-48 12 41