Ledigt jobb

Distriktssköterska/BVC-sjuksköterska sökes till Vårdcentralen Fjärås

Sista ansökningsdag: 14 oktober Ansök nu

Vårdcentralen Fjärås är en välfungerande offentligt driven vårdcentral belägen i hjärtat av Fjärås. Vi är en trivsam arbetsplats med härligt gott gäng som ansvarar för strax över 7000 stycken listade patienter.

Här finns allt under samma tak: Läkarmottagning, sjuksköterskemottagning, laboratorium, distriktssköterskemottagning, BVC, psykolog, kurator, arbetsterapeut, sjukgymnastik etc.

Vi är en aktiv vårdcentral som tillsammans arbetar med ständigt förbättringsarbete. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära teamarbete mellan alla yrkesgrupperna för att på bästa sätt hjälpa våra patienter och få den goda arbetsglädjen.

Välkommen till oss!

Arbetsbeskrivning

Del av tjänsten är på BVC. Du kommer även att arbeta med förekommande arbetsuppgifter som distriktssköterska på vårdcentral: telefonrådgivning, mottagning, bedömningar, vaccinationer och provtagning.

Arbetet är förlagt till vardagar - måndag till fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska, erfarenhet från BVC och vårdcentral är meriterande. För att trivas i rollen är det viktigt att du är flexibel, att du kan se möjligheter samt att du har en vilja att aktivt bidra i utvecklingen av vår verksamhet. Det är viktigt att du blir en pusselbit i vårt gäng! Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

God datorvana är ett krav. B-körkort är fördelaktigt.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. 90%
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 14 oktober. Referensnummer NSVH 178/18.

Övrigt

I denna rekrytering utgår vi från ett löpande urval och kandidater kan komma att kallas på intervju redan innan sista ansökningsdag.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Charlotte Svensson, Verksamhetschef

Telefon: 0731-42 70 04

Maria Björk, Vårdförbundet

Telefon: 0300-569210