Ledigt jobb

Avdelningschef till Ätstörningsenheten i Psykiatrin Halland

Sista ansökningsdag: 25 november Ansök nu

Vill du vara med om ett spännande och utmanande arbete med att utveckla Region Hallands ätstörningsenhet?

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Till Ätstörningsvården Halland kan såväl barn och ungdomar som vuxna komma. Våra patienter lider av anorexia nervosa, bulimia nervosa eller ätstörningar utan närmare specifikation (UNS). Behandlingen täcker allt från öppenvård, dagvård, rådgivning och anhöriggrupper. Våra öppenvårdsmottagningar och vår dagvård finns i Halmstad och Varberg. Heldygnsvård ges inom vuxenpsykiatrin eller, för de yngre, inom barn- och ungdomspsykiatrin (BUP).

Arbetsbeskrivning

Som avdelningschef för ätstörningsenheten ansvarar du för att erbjuda en kvalitativ god vård. Du svarar för planering, samordning, kvalitetssäkring och utveckling av verksamheten mot uppsatta mål och väljer arbetsformer så att medarbetarnas kompetens, engagemang och delaktighet tas till vara. Du har på sedvanligt sätt personal-, budget och arbetsmiljöansvar. Du ingår i ledningsgruppen och är direkt underställd verksamhetschefen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning för arbetet. Vi ser att du har klinisk erfarenhet av psykiatri. Du bör även ha erfarenhet från arbete med ätstörningsvård. Som avdelningschef kommer du att ha ansvar för enhetens arbetsmiljö, budget och personal. Därför är det viktigt att du har:
- erfarenhet av arbete i arbetsledande ställning
- ett engagerande ledarskap
- förmåga att arbeta målinriktat, tydligt och strukturerat
- lätt att skapa nätverk och samverka med andra
- förmåga att arbeta processinriktat
- en positiv grundsyn och en god förmåga att lyssna och kommunicera.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Du anställs i en tillsvidareanställning vid din grundprofession med ett förordnande som chef i fyra år.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 25 november. Referensnummer psh 127/18.

Övrigt

Nästa steg i rekryteringsprocessen är att välja ut de kandidater som ska kallas till intervju. Vi planerar att hålla intervjuer 3/12.

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Stefan Lemon , Verksamhetschef

Telefon: 070-665 17 64

För kontakt med facklig representant vänligen kontakta Region Hallands Växel

Telefon: 010-476 19 00