Ledigt jobb

Distriktssköterska sökes till Vårdcentralen Håsten

Sista ansökningsdag: 3 februari Ansök nu

Söker du nya utmaningar och vill arbeta på en arbetsplats med god stämning och närhet till flera professioner? Har du Astma/Kol kompetens? Då kanske du är Vårdcentralen Håstens nya Distriktsjuksköterska!

Vårdcentralen Håsten, som ligger centralt i Varberg, har ca 8000 listade patienter och cirka 35 medarbetare. Vi har både planerad verksamhet och akutmottagning till läkare, fysioterapeut, kurator och distriktssköterska/sjuksköterska. Vi har flera olika mottagningar med specialistutbildad personal: astma/KOL-mottagning, BVC, diabetesmottagning, fysioterapimottagning, kuratorsmottagning m.m. Det är en trivsam arbetsplats i fräscha lokaler där man hör många glada skratt och där alla kompetenser finns samlade nära varandra. Vi är utbildningsinriktade och tar emot såväl sköterske-, sekreterar- och läkarstuderande samt AT- och ST-läkare.

Som Distriktsjuksköterska hos oss kommer du mötas av ett gott gäng som är vana vid att arbeta i team. Vi lägger stort fokus på samarbete, teamkänsla och försöker ständigt vara nytänkande i det vi företar oss i. Vi tar väl hand om varandra och vi tycker också det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför vår verksamhet nya idéer.

Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team - Välkommen in med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Arbetet består av telefonrådgivning, tidsbokning samt planerat och akut mottagningsarbete. Du kommer dessutom att utföra bedömning och egenvårdsrådgivning till patienter som söker planerat och akut till vårdcentralen. Även administrativa uppgifter ingår.

Tjänsten avser dagtid, men även kvällar och helger på Varbergs gemensamma kvälls- och helgmottagning ingår.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska. Du har sedan tidigare astma/kol kompetens. Goda kunskaper i det svenska språket förutsätts. Det är önskvärt med kunskaper i engelska. Du förväntas ha goda datorkunskaper.

Som person har du alltid patienten i fokus och är bekväm med att arbeta såväl självständigt som i team. Viktigt är också att du bidrar till en god stämning i arbetsgruppen och har ett gott och professionellt bemötande gentemot dina kollegor och de som besöker vårdcentralen. Vi ser även att du är noggrann, flexibel och har en positiv inställning till utvecklingsarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 3 februari. Referensnummer A841499.

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande intervjuer så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Paula Bertilsson, Verksamhetschef

Telefon: 0340-48 20 19

Facklig företrädare nås via växeln.

Telefon: 0340-48 10 00