Ledigt jobb

Medicinsk sekreterare till Vuxenpsykiatrimottagningen, Varberg

Sista ansökningsdag: 30 november Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Vuxenpsykiatriska mottagningen Varberg har ett upptagningsområde på cirka 60 000 invånare och ansvarar för vård av patienter i specialistpsykiatrins målgrupp. Hos oss arbetar cirka 45 personer: läkare, sjuksköterskor, mentalskötare, psykologer, kuratorer, arbetsterapeut, dietist och medicinsk sekreterare. Arbetet bedrivs i tvärprofessionella team och ofta i samverkan med vårdgrannar.

Vi söker nu två nya medicinska sekreterare till vårt team!

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill ha ett utvecklande arbete, där du arbetar i nära samarbete med olika professioner. Vi erbjuder ett stimulerande och lärorikt arbete med varierande arbetsinnehåll där din insats är en viktig del i vårdprocessen.

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att arbeta med vårddokumentation samt andra administrativa uppgifter såsom intyg, scanning och posthantering m.m. I arbetsuppgifterna ingår även att bemanna receptionen med mottagande av samtal per telefon samt att välkomna och registrera patienter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har vårddokumentationsutbildning med goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi. Meriterande är arbetserfarenhet som medicinsk sekreterare samt kunskaper i journalsystemet VAS.

Du har en god förmåga att uttrycka dig såväl skriftligt som muntligt samt kan arbeta både självständigt och i team. Du är en person som tycker om att ge god service och har en förmåga att planera och prioritera i det dagliga arbetet. Du bör vara noggrann, flexibel och lyhörd. Vidare är du positivt inställd till förändrings- och utvecklingsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Tjänst 1: Tillsvidareanställning, Tjänst 2: Vikariat 1 år
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 30 november. Referensnummer PSH 117/18.

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande intervjuer så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Avdelningschef

Telefon: 0340-48 24 09

Charlotta Björling, Medicinsk sekreterare

Telefon: 0340-48 24 36

Ann-Catrine Bengtsson , Vision

Telefon: 070-51 54 741