Ledigt jobb

IVA-/Forskningssjuksköterska till verksamhetsområde 3, Hallands sjukhus

Sista ansökningsdag: 30 september Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Verksamhetsområde 3 är ett av tre verksamhetsområden vid Hallands sjukhus och har som uppdrag att förse invånarna i Halland med akut och planerad specialistvård inom urologi, ortopedi samt kirurgi och onkologi. Därutöver ingår i uppdraget att erbjuda välfungerande anestesi- och intensivvård i den omfattning som krävs för att lösa sjukhusets uppdrag. Verksamhetsområdet har ett regionövergripande uppdrag och bedriver verksamhet vid sjukhusen i Varberg och Halmstad.

Är du sjuksköterska och vill arbeta huvudsakligen med kliniskt forskning? Då tror vi att denna tjänst kan passa dig! Vi söker nu en sjuksköterska till en kombinerad tjänst där du kommer att arbeta både administrativt med forskning men också kliniskt på IVA.

Arbetsbeskrivning

Som forskningssjuksköterska kommer du tillsammans med huvudforskaren att ansvara för studieprocessen för de kliniska studier som bedrivs inom verksamhetsområdet. Arbetet innebär bland annat att koordinera hela studieprocessen med uppgifter som uppstart av patienter och registrering av patientdata.

Som sjuksköterska ser vi gärna att du arbetar kliniskt på intensivvårdsavdelningen i Halmstad, varför specialistkompetens inom intensivvård är meriterande.

Vården bedrivs i en högteknologisk miljö och som specialistsjuksköterska är du en viktig del i teamet runt patienten. På intensivvårdsavdelningen (IVA) arbetar du tillsammans med narkosläkare, intensivvårdssjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeut och läkare från de olika klinikerna. De vanligast förekommande tillstånden på IVA är allvarlig sepsis, pneumoni och respirationssvikt. Här vårdas även postoperativa patienter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med stort intresse för forskning. Erfarenhet som sjuksköterska, gärna inom forskning är meriterande. Specialistkompetens inom intensivvård är också meriterande. För att vara insatt i forskningsprocessen ser vi gärna att du har utbildning inom Good Clinical Practice (GCP). Saknar du den finns möjlighet att gå utbildningen efter anställning.

För tjänsten krävs att du som person tar initiativ och har lätt att anpassa dig till olika situationer. I ditt dagliga arbete arbetar du med olika professioner vilket ställer krav på en mycket god samarbetsförmåga och en tydlighet i ditt sätt att kommunicera. Våra kliniker karakteriseras av en stor variation i arbetet och ett högt tempo vilket förutsätter att du har en god förmåga att planera, prioritera och strukturera ditt arbete. För att trivas som forskningssjuksköterska bör du gilla administrativt arbete och tycka om logistik och problemlösning. Då det kan vara flera studier som pågår samtidigt krävs att du har en flexibel förmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 30 september. Referensnummer HS 240/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Gunilla Sternheden, Avdelningschef

Telefon: 035-13 12 76

Anders Torstensson, Verksamhetschef

Telefon: 035-14 77 21

För facklig företrädare hänvisas till HR-partner, Ebba Gustafsson

Telefon: 035-13 11 45