Ledigt jobb

Distriktssköterska/BVC-sjuksköterska sökes till Vårdcentralen Fjärås

Sista ansökningsdag: 20 januari Ansök nu

Vårdcentralen Fjärås är en välfungerande offentligt driven vårdcentral belägen i hjärtat av Fjärås. Vi är en trivsam arbetsplats med härligt gott gäng som ansvarar för strax över 7000 stycken listade patienter.

Här finns allt under samma tak: Läkarmottagning, sjuksköterskemottagning, laboratorium, distriktssköterskemottagning, BVC, psykolog, kurator, arbetsterapeut, sjukgymnastik etc.

Vi är en aktiv vårdcentral som tillsammans arbetar med ständigt förbättringsarbete. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära teamarbete mellan alla yrkesgrupperna för att på bästa sätt hjälpa våra patienter och få den goda arbetsglädjen. På grund av pensionsavgång så söker vi nu en ny kollega till vårt härliga team.

Välkommen till oss!

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innefattar arbete på BVC och det ingår även viss tid med Tele-Q arbete/rådgivningsstöd.

Arbetet är förlagt till vardagar - måndag till fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är barnsjuksköterska alternativt utbildad distriktssköterska med erfarenhet från BVC. God datorvana är ett krav. B-körkort är fördelaktigt.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är flexibel, att du kan se möjligheter samt att du har en vilja att aktivt bidra i utvecklingen av vår verksamhet. Det är viktigt att du blir en pusselbit i vårt gäng! Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 75%
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde 2019-04-01.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 20 januari. Referensnummer NSVH 244/18.

Övrigt

I denna rekrytering planeras intervjuer att hållas under vecka 2.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Charlotte Svensson, Verksamhetschef

Telefon: 0731-42 70 04

Maria Björk, Vårdförbundet

Telefon: 0300-569210