Ledigt jobb

Distriktssköterska sökes till Vårdcentralen Veddige

Sista ansökningsdag: 23 september Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Vårdcentralen Veddige består av läkar- och distriktssköterskemottagning, provtagning, sjukgymnastik, arbetsterapi, psykolog, kurator, BVC, specialistmottagningar för astma/KOL, diabetes och rökavvänjning. Viktigt för oss är att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus, respekt för individen och ett bra samarbete mellan professionerna. Vår vårdcentral har även en filial i Bua och en i Kungsäter.

Hos oss möter du professionella och engagerade medarbetare som tar väl hand om varandra och våra patienter. Vi välkomnar nya kollegor som tillför nya idéer! Hos oss blir du en del av ett mycket kompetent team som med stort engagemang driver vårdcentralens utveckling framåt.

Arbetsbeskrivning

Din placering kommer att vara på vårdcentralen Veddige där du huvudsakligen kommer att arbeta på BVC, men tjänstgöring på vår filial i Bua kan förekomma. Arbetet på BVC innefattar främst hälsokontroller enligt basprogram för BVC samt föräldrautbildning i samverkan med förskola. Har du intresse av att arbeta med diabetespatienter samt företagshälsovård finns stora möjligheter till detta.

Arbetstid: Dagtid samt viss kvälls- och helgtjänstgöring på kvälls- och helgmottagningen i Varberg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distriktsköterska/barnsjuksköterska med erfarenhet av vård inom närsjukvård. Vi ser det som meriterande om du har BVC-kompetens.
Du har kunskaper i svenska som motsvarar lägst CI-nivå. Erfarenhet av VAS, Tele-Q är önskvärt. Körkort B erfordras för tjänsten.

Du tycker om och ser fördelen med att arbeta i team, du är positiv och flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 23 september. Referensnummer NSVH 164/18.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Valentina Trpezanovska, Verksamhetschef

Telefon: 0705-78 21 30

Sofia Åsgärde, Vårdförbundet

Telefon: 0340-48 20 63