Ledigt jobb

Sjuksköterska till BUP-mottagningen, Halmstad

Sista ansökningsdag: 31 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Halmstad har cirka 30 anställda. Våra olika professioner är psykolog, läkare, sjuksköterska, socionom, specialpedagog, arbetsterapeut och sekreterare. Vi arbetar i team, där olika yrkesgrupper ingår, och vi har ofta kontakt med vårdgrannar samt även skola/socialtjänst.

Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team. Välkommen till oss!

Arbetsbeskrivning

Din huvudsakliga arbetsuppgift är uppföljning av patienter med pågående medicinering samt justering av behandling vid behov. I arbetet ingår även att ge information, råd och stöd till barnen/ungdomarna och deras föräldrar. Arbetet kräver ett nära samarbete med läkare men också med övriga medlemmar i teamet. Vi har tät kontakt med vårdgrannar, skola och socialtjänst.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Det är önskvärt med vidareutbildning i psykiatri alternativt samt om du har tidigare erfarenhet av arbeta med barn och ungdomar. Vi förutsätter att du har god datorvana.

Som person har du ett bra bemötande gentemot patientgrupperna och dess anhöriga och har alltid patientens bästa i fokus. Eftersom vi jobbar teambaserat är det viktigt att din samarbetsförmåga är god. Samtidigt som du uppskattar att arbeta med andra måste du även ha förmåga att själv strukturera upp ditt arbete och arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 januari. Referensnummer PSH 147/18.

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande intervjuer så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Yvonne Oliv , Avdelningschef

Telefon: 0720-83 63 30

Annika Sjöberg, Vårdförbundet

Telefon: 035-13 44 26