Ledigt jobb

Sjuksköterska till avd. 23, Psykiatriska kliniken i Varberg

Sista ansökningsdag: 25 februari Ansök nu

Region Hallands vision är att bli den bästa livsplatsen och vi vet att våra medarbetare är nyckeln till våra goda resultat i många nationella mätningar. Vi är ständigt på jakt efter nya stjärnor och vi hoppas att just du, med din kunskap och kompetens, kan hjälpa oss att fortsätta nå vår vision!

Avdelning 23 ligger på Psykiatriska kliniken i Varberg, vi tar huvusakligen emot patienter för utredning och behandling av schizofreni och andra psykossjukdomar. Vi bedriver verksamhet dygnet runt och har 12 vårdplatser på avdelningen. Arbetet sker i nära samarbete med de psykiatriska öppenvårdsmottagningarna i norra länsdelen.

Vi söker dig som vill ha ett utvecklande arbete, där du arbetar i nära samarbete med olika professioner. Vi erbjuder ett stimulerande och lärorikt arbete med varierande arbetsinnehåll där din insats är en viktig del i vårdprocessen.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom psykiatri, såsom psykiatrisk omvårdnad, arbetsledning, patientsamtal, anhörigsamtal, dokumentation, läkemedelshantering etc. Då vårdtiderna är långa är möjligheterna stora att få följa patienten i hela omvårdnadskedjan.

Att arbeta som sjuksköterska hos oss är roligt, omväxlande och utmanande samtidigt som det ställer krav på dig att både vara flexibel och kunna arbeta självständigt. Avdelningen består av team med många professioner varför även god samarbetsförmåga är av yttersta vikt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning i psykiatri är önskvärt men inte nödvändigt, likaså erfarenhet av arbete som sjuksköterska inom psykiatrisk vård.

Det är viktigt att du är trygg i dig själv och att du tycker om att arbeta i team med andra professioner. Eftersom du kommer att arbeta i team med skötare, läkare och kurator är god samarbetsförmåga är väldigt viktig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 25 februari. Referensnummer A847432.

Övrigt

Vi utgår från ett löpande urval vilket innebär att kandidater kan komma att kallas på intervju redan innan sista ansökningsdag.

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Mikael Nilsson, Avdelningschef, avd. 23

Telefon: 0702-88 70 06

Facklig företrädare Veronica Haglund nås via växel , Vårdförbundet

Telefon: 0340-48 10 00