Ledigt jobb

Medicinsk sekreterare sökes till Kvinnoklinikens sekretariat, Halmstad

Sista ansökningsdag: 18 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Kvinnokliniken är en länsövergripande klinik där vi samordnar våra sekreterarresurser för mottagningar och avdelningar i Varberg och Halmstad. Nu söker vi en medicinsk sekreterare med placering i Halmstad.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete som medicinsk sekreterare på Kvinnokliniken. Arbetet omfattar sedvanliga sekreteraruppgifter och specifika ansvarsuppgifter. Du kommer att ingå i ett team som roterar mellan de olika platserna för vårddokumentation och annat administrativt arbete ingår, därför är en god samarbetsförmåga av yttersta vikt. Vi arbetar i journalsystemen VAS och Obstetrix. Har du kodarutbildning finns möjlighet att få använda din kompetens inom detta område, på kliniken.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning i vårddokumentation med goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Goda IT-kunskaper och god datorvana förutsätts. Som person är du serviceinriktad och professionell i din yrkesutövning. Du är flexibel, tar egna initiativ och gillar att arbeta där intensiteten på arbetsuppgifterna kan växla. Erfarenhet av kodning är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 18 februari. Referensnummer A848352.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Arzana Gashi, Avdelningschef

Telefon: 035-136 609, 0729-730 982

Rosa Starke, Medicinsk sekreterare

Telefon: 035-13 66 07

Gilda Galvez-Eriksson, Vision

Telefon: 035-13 66 62