Ledigt jobb

Närsjukvårdens vårdcentraler i Halmstad/Laholm söker sommarvikarier

Sista ansökningsdag: 31 mars Ansök nu

Region Hallands vision är att bli den bästa livsplatsen och vi vet att våra medarbetare är nyckeln till våra goda resultat i många nationella mätningar. Vi är ständigt på jakt efter nya stjärnor och vi hoppas att just du, med din kunskap och kompetens, kan hjälpa oss att fortsätta nå vår vision!

I sommar behöver vi förstärkning i olika omfattning på våra regiondrivna vårdcentraler; Vårdcentralen Hertig Knut, Vårdcentralen Oskarström, Vårdcentralen Bäckagård, Vårdcentralen Vallås, Vårdcentralen Andersberg, Vårdcentralen Nyhem, Vårdcentralen Getinge och Vårdcentralen Centrum Laholm. Vi är alla etablerade enheter och trivsamma arbetsplatser.

Vi söker läkare, sjuksköterska, undersköterska, medicinsk sekreterare, receptionist, sjukgymnast och arbetsterapeut. Som semestervikarie hos oss finns stora möjligheter att även arbeta extra efter sommaren!

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga arbetsuppgifter inom respektive profession. Arbetsuppgifterna innebär arbete på läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, laboratorium, kassa/sekreterarfunktioner eller inom vårdcentralens rehabilitering.

Kvalifikationer

Du är utbildad läkare, sjuksköterska/distriktssköterska, medicinsk sekreterare, undersköterska, sjukgymnast eller arbetsterapeut.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper som initiativförmåga, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Vi ser gärna sökande med erfarenhet av mottagningsarbete. Var vänlig ange i din ansökan i vilken omfattning du är tillgänglig för arbete.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. /deltid
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
15

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 mars. Referensnummer NSVH 216/18.

Övrigt

Vi tillämpar löpande rekrytering så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Anette Karlsson, Verksamhetschef, Halmstad

Telefon: 073-202 39 22

Minna Idoffsson , Verksamhetschef, Laholm

Telefon: 073-303 78 38

För information om facklig företrädare kontakta HR Partner Sara Enocson

Telefon: 0708-71 33 57