Ledigt jobb

Är du utbildad Tandsköterska och söker en liten och personlig arbetsplats?

Sista ansökningsdag: 31 januari Ansök nu

Är du en person som vill arbeta på en mindre klinik där dina åsikter och idéer blir hörda? Söker du en arbetsplats där du får hjälpa till och styra klinikens riktning? Då är Folktandvården Bua en arbetsplats för dig!

Folktandvården Bua ligger på västkusten nära naturen några mil norr om Varberg. Vi är en liten klinik och består av en personlig och familjär grupp på åtta personer. Alla med sina egna erfarenheter och bakgrunder. Här kommer du att mötas av en rutinerat team, där vi hjälper varandra i det dagliga arbetet. Vi arbetar för en hög kvalitet och goda samarbeten för att nå vårt mål att få friska Bua-bor. Som ny hos oss får du en individanpassad introduktion som baseras på dina tidigare erfarenheter och personlighet.

Arbetsbeskrivning

Vi på Folktandvården Bua söker nu efter en ny kollega med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna. Arbetsuppgifterna innefattar assistans, receptionsarbete, sterilarbete samt eget patientarbete. Vi erbjuder ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och god stämning samt goda möjligheter till utbildning. Vi har också ett bra och nära samarbete med andra kliniker i Halland.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeutbildning. Tidigare erfarenhet av yrket är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska språket samt god datorvana.

Som person söker vi dig som har ett positivt och professionellt förhållningssätt till patienter och arbetskamrater. Det betyder att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt.
Du har ett öppet förhållningsätt till ditt arbete och är inte rädd för att ta hjälp och inspiration av gruppens kompetens.

Slutligen tycker du att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet samt att det är självklart att göra patienten delaktig i möjliga behandlingsalternativ. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 januari. Referensnummer NSVH 256/18.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Niclas Fagerberg, Klinikchef

Telefon: 0340-66 27 60

Ann-Catrine Bengtsson, Vision

Telefon: 070-51 54 751