Ledigt jobb

Distriktsläkare/legitimerad underläkare sökes till Vårdcentralen Onsala

Sista ansökningsdag: 7 oktober Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Vårdcentralen Onsala är en trivsam och väl etablerad vårdcentral som har hand om cirka 12 300 patienter. Vi arbetar med patienten i centrum och tycker att kvalitet är viktigt och värnar också om en god arbetsmiljö då vi anser att dessa två går hand i hand. I mätningar kan vi påvisa goda resultat inom både kvalitet och arbetsmiljö. Vi har läkarmottagning, laboratorium, distriktssköterskemottagning, BVC, mottagningar för astma, diabetes och rökavvänjning, psykolog, kurator, rehabsamordnare, sjukgymnastik, arbetsterapi samt tillgång till stress och sömnmottagning och neurorehab. Inom samma byggnad finns även apotek och tandvård. Vi har ansvar för särskilda boenden. Vårdcentralen ligger en liten bit utanför centralorten Kungsbacka och det finns goda kommunikationsmöjligheter med buss.
Vi söker ytterligare en kollega som vill bidra med sin kompetens och arbeta på en arbetsplats med högt i tak och goda samarbeten.

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär sedvanliga distriktsläkaruppgifter som delvis kan väljas efter intresseområde. Vi arbetar med områdesansvar och avgränsat uppdrag. Vi har både ST- och AT-läkare. Möjligheter till fortbildning på enheten är goda.

Arbetstid: Dagtid vardagar samt beredskapsjour i hemmet cirka 1 ggr/månad.

Tillsvidareanställning gäller tjänst som distriktsläkare. För tjänst som legitimerad underläkare gäller vikariat 6 månader med möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer

Du är specialist i allmänmedicin alternativt legitimerad underläkare. Du har en god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska. Körkort B krävs för tjänsten. Om du har personliga egenskaper som god initiativförmåga, flexibilitet, samarbetsförmåga och humor tror vi att du skulle trivas hos oss. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 7 oktober. Referensnummer NSVH 172/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Anna-Stina Martinsson, Verksamhetschef

Telefon: 0738-50 18 43

Sara Lindholm, Hallands läkarförening

Telefon: 0300-56 92 08