Ledigt jobb

Kock sökes till Kostservice, Varberg

Sista ansökningsdag: 24 februari Ansök nu

Är du en engagerad kock som är bra på service och lagar fantastiskt god mat? Då har vi tjänsten för dig! Kostservice söker nu dig som vill bli en del av ett team av engagerade och professionella kockar.

Kostservice Varberg producerar och levererar måltider till 270 patienter samt 350 personal och besökare på Hallands sjukhus Varberg. Därutöver produceras mat till catering och café-verksamhet.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna består av beredning av varma och kalla måltider till patienter, personal och besökare. Andra arbetsuppgifter som också förekommer är varuhantering, brickdukning, egenkontroll, diskning och leverans av matvagnar med truck.

Arbetet som kock innebär att du tillsammans med kökets övriga kockar förbereder och tillagar dagens samtliga måltider. Därtill kommer produktion till caféverksamhet samt catering. Du förväntas delta vid planering av arbetsdagen och bidra till att utveckla arbetssätt och rutiner tillsammans med kollegorna. I det dagliga arbetet ingår även att hantera egenkontrollen samt att samarbeta på ett smidigt sätt med övriga delar av verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har dokumenterad kockutbildning samt flerårig praktisk erfarenhet av yrket. Du ska självständigt kunna utföra alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök. Goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift, är ett krav. Likaså är det ett krav med god PC-vana. Erfarenhet av kostdatasystemet Aivo och beställningssystemet Landlord är meriterande. Körkort för truck D1 är meriterande, liksom genomförda utbildningar inom egenkontroll och HACCP.

Kostservice söker nu dig som vill bli en del av ett team av engagerade och professionella kockar. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete där din erfarenhet och passion för matlagning bidrar till en bättre vistelse för sjukhusets patienter.
Som kock ansvarar du tillsammans med kollegorna för förberedelser och tillagning av måltider till patienter, personal och besökare. Varje vardag tillagar vi cirka 1000 portioner varmmat. Vi önskar att du arbetar strukturerat och har känsla för detaljer. Du förväntas även vara initiativrik och innovativ samt kostnadsmedveten. Arbetet kräver att du är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera och samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Dagtid med tjänstgöring var tredje helg.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde 2019-03-01 eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 24 februari. Referensnummer A848492.

Övrigt

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Suzanne Carselid , Avdelningschef

Telefon: 0340-66 37 48

Annika Levin , Kommunal

Telefon: 0340-48 14 47