Ledigt jobb

Sjuksköterskor till 1177 Vårdguiden på telefon i Halland

Sista ansökningsdag: 31 december Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

1177 Vårdguiden på telefon, Sjukvårdsrådgivningen (1177 VPT) i Halland arbetar dygnet runt för att vara en av de första kontakterna med vården. 1177 Sjukvårdsrådgivningen vänder sig till alla och omfattar såväl offentlig som privat vård. Vår uppgift är att via telefon bedöma vårdbehov, ge råd och stöd för en bättre hälsa. Vi ger råd om vård och hänvisar till lämplig vårdnivå i rätt tid. Till vår hjälp har vi ett nationellt databaserat rådgivningsstöd. Verksamheten ingår också i det nationella nätverket av Sjukvårdsrådgivningar med ett gemensamt nummer 1177. För att få mer information kring vad arbetet innebär kan du besöka hemsidan för Vårdguiden på telefon http://www.1177.se/Halland/Om-1177/1177-sjukvardsradgivning/

Verksamheten består av två kontor. Detta gör att du har möjlighet att välja mellan Kungsbacka och Halmstad som huvudsaklig placeringsort.

Arbetsbeskrivning

Region Hallands vision är att bli den bästa livsplatsen och vi vet att våra medarbetare är nyckeln till våra goda resultat i många nationella mätningar. Vi är på ständigt jakt efter nya stjärnor och vi hoppas att just du, med din kunskap och kompetens, kan hjälpa oss att fortsätta nå vår vision! I dina arbetsuppgifter ingår att per telefon göra medicinska bedömningar och prioriteringar samt rådgivning och hänvisning till rätt vårdnivå. Du tillhandahåller också allmän information om hur hälso- och sjukvården fungerar. Som nyanställd hos oss medverkar du i ett introduktionsprogram under ca 4 veckor och du tilldelas en personlig fadder, som hjälper dig att komma in i vårt arbetssätt.

Hos oss erbjuds du fortlöpande kompetensutveckling, möjlighet att påverka din schemaläggning och trevliga kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som kan arbeta självständigt. I urvalet lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du en god lyssnare, god kommunikatör och har en stor empatisk förmåga. Vi värdesätter att du gillar utmaningar och vill arbeta i en ständigt utvecklande miljö. Eftersom allt arbete utförts i datormiljö är det viktigt att du har god datorvana. Stämmer detta överens med dig är 1177 VPT rätt arbetsplats för dig!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. /deltid. Tillsvidareanställning och vikariat 6 mån.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Dag-, kvällstjänstgöring eller nattjänstgöring. Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
3

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 december. Referensnummer ADH 95/18.

Övrigt

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision Bästa livsplatsen verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Magnus Lönn, Avdelningschef

Telefon: 070-276 61 63

Agneta Holmström-Torpadie, Vårdförbundet

Telefon: 0300-56 53 93