Ledigt jobb

Medicinska sekreterare semestervikariat Hallands sjukhus Varberg o Halmstad

Sista ansökningsdag: 31 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Arbetsbeskrivning

Region Hallands vision är att bli den bästa livsplatsen och vi vet att våra medarbetare är nyckeln till våra goda resultat i många nationella mätningar. Vi är ständigt på jakt efter nya stjärnor och vi hoppas att just du, med din kunskap och kompetens, kan hjälpa oss att fortsätta nå vår vision!

I rollen som medicinsk sekreterare arbetar du med alla yrkesgrupper på din avdelning och är en viktig del i vårdprocessen. Dina arbetsuppgifter som medicinsk sekreterare vid någon av sjukhusets olika kliniker kommer bestå av vårddokumentation såsom journalskrivning, intyg, scanning, receptions- och telefonservice och posthantering samt andra administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Du som söker har utbildning inom vårddokumentation. Du har goda kunskaper i det svenska språket och kan uttrycka dig väl både skriftligt och muntligt. Arbetet kräver en hög servicekänsla, lyhördhet, flexibilitet och noggrannhet. Du har förmågan att planera och prioritera i det dagliga arbetet och kan arbeta både självständigt och i team. Det är meriterande med relevant arbetserfarenhet samt erfarenhet av journalsystemet VAS. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan! Ansök gärna så fort som möjligt då tillsättning sker löpande.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. /deltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
3-6 månader.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
30

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 mars. Referensnummer HS 280/18.

Övrigt

Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Har du frågor? Hör gärna av dig till oss på Hallands sjukhus HR-avdelning.

Telefon: Varberg: 0340-48 11 83, Halmstad: 031-13 11 44

E-post: hs.hr@regionhalland.se